To je to što me zanima!

Beba od samo 11 tjedana probudila je mamu iz kome

Karen Morrisroe-Clutton otrovala se bakterijom Escherichijom coli. Pala je u komu. Čuvši zvukove grgljanja svog sina, znala je da se mora boriti
Vidi originalni članak

Britanka Karen Morrisroe-Clutton iz Wrexhama pojela je vegetarijanski burger u restoranu brze hrane Llay Fish Bar i otrovala se bakterijom Escherichijom coli u srpnju. Završila je u komi. Suprug Paul puštao joj je snimke 11 tjedana starog Olivera.
- Znala sam da umirem. Priznajem da sam u jednom trenutku odustala. Iskreno, htjela sam umrijeti - rekla je Karen i dodala kako je nakon toga samo htjela zagrliti sina i pomilovati ga.
Karen je ležala na intenzivnoj njezi u bolnici Maelor. Izazvali su joj komu i spojili je na uređaj za dijalizu kako bi kontrolirali napadaje i bubrege. Bila je pet tjedana u kritičnom stanju prije nego što su je polako počeli buditi iz kome.
- Liječnički tretman nije mi pomagao. Ali čuvši Olivera, sve se promijenilo. Znala sam da mogu i da moram živjeti - dodala je.
Pustili su je iz bolnice nakon 67 dana. Osim laganog oštećenja jetara, koja će se sama oporaviti, osjeća se izvrsno.
Osim Karen, u restoranu su se još otrovali Abigail Hennessey (83) i dvoje odraslih. Restoran su zatvorili dok traje istraga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Voxo 17.12.2009.

    Liječnički tretman joj ništa nije pomogao...naravno: na intenzivnim odjelima u bolnici se doista \'ništa\' ne radi, doktori niti daju antibiotike da ubiju bakteriju, niti kisik da joj mozak ostane živ...u svim medicinskim knjigama piše: dječji plač je lijek prvog izbora za komu! Da se razumijemo, vjerujem u čuda i nadasve u ljubav mame prema djetetu, ali izjaviti da liječnički tretman nije pomogao je čista glupost i želja za pozornošću medija.

  • LAGUNAKM 09.10.2009.

    Da je išla jesti u normalan restoran i pojela pravi hambi -nebi joj se to dogodilo a ne taj idiotski vegetarijanski !!! Hebo ih vegetarijastvo - a ionako je debela !!! Ali ipak - zanimljivo je i lijepo da ju je malac probudio , hvala Bogu !!!!

  • sprinterica 09.10.2009.

    lijepa vijse sve najbolje i mami i bebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare