To je to što me zanima!

Beba pomogla vatrogascima da je izvuku iz zaključanog auta

Djevojčica (2) je ostala zaključana u automobilu na odmorištu Plitvice kod Zagreba. U pomoć su stigli vatrogasci. Djevojčica im je sama dodala ključ
Vidi originalni članak

Trenutak nepažnje bio je dovoljan da dvogodišnja djevojčica u petak ostane zarobljena u automobilu na odmorištu Plitvice kod Zagreba. Roditeljima je pomoć brzo stigla, a malena je postala prava heroina koja nije pustila ni suzu.

Albanska obitelj, koja se vraćala kući u Švicarsku, stala je na odmorište autoceste u smjeru Zaprešića. Starije dijete moralo je hitno na WC i roditelji su odlučili napraviti pauzu. Djevojčica je spavala u automobilu i nisu je željeli buditi. Na povratku su shvatili kako im je ključ automobila ostao na suvozačkom sjedalu, a njihov Audi A6 se automatski zaključao. U pomoć su pozvali policiju i vatrogasce, koji su na teren izašli iz postaje Novi Zagreb.

- S roditeljima smo se uspjeli sporazumjeti na mješavini hrvatskog i engleskog jezika. Kratko smo razmotrili kako otključati auto bez da ga oštetimo - kazao nam je Tomislav Rukavec, zapovjednik postaje. Među vrata su postavili dvije drvene kajle i blago ih rastvorili. Potom su unutra gurnuli žicu s kukicom.

- Malena se probudila i sama je stavila ključ na tu kukicu. Izvukli smo ga van i otvorili vrata. Bila je čudesna - rekao je zapovjednik. Malenu su odmah izgrlili sretni roditelji te su zahvalili svim spasiocima. Auto uopće nije oštećen te su nastavili put za Švicarsku.     

Idi na 24sata

Komentari 159

  • Vedranius 14.08.2016.

    Albanska obitelj na putu u Švicarsku. Aaaaaaaaaaa

  • munjaa 13.08.2016.

    Samo da ga nije sjebao na auto ipak je to ljimuzin,lako za djeca...

  • _Tin_ 13.08.2016.

    Kad se to dogodi odmah nazoves dezuran servis i takve aute otkljucavaju na daljinu putem racunala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare