To je to što me zanima!

Beba preživjela 40 sati u šahtu, Majka: Nisam imala za abortus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvodnevna beba, zamotana u plastičnu vrečicu, preživjela je 40 sati u šahtu. Spasili su je vatrogasci koji su došli izvući mačku. Majka je uhićena. Nije imala za abortus
Vidi originalni članak

Španjolska policija uhitila je majku (26) iz Alicantea zbog pokušaja ubojstva svoje tek rođene bebe. Zamotala ju je u plastičnu vrećicu i bacila u šaht ispred zgrade u kojoj živi. 

Spasili su je vatrogasci koji su došli na dojavu susjede. Pozvala je pomoć jer je mislila da je mačka zapela negdje. Beba stara dva dana još je imala pupčanu vrpcu. Preživjela je 40 sati, piše El Mundo.

Beba teška samo 2,1 kilogram bila je zamotana u plastičnu vrećicu. Žena je ostavila otvor na vrećici kako bi mogao disati. Dječaka su odvezli u bolnicu s teškim ozljedama, među kojima je i slomljena ruka. Na sreću, život mu nije ugrožen. 

Majka (26) je u petak otišla u  bolnicu i rekla kako je imala pobačaj. Nakon što su je policajci uhitili priznala je kako nije imala novca za pobačaj. 

- Mislio sam da se mačka dere. Da je negdje zaglavila. Buka je trajala i trajala. Zato sam pozvao vatrogasce. Jedan vatrogasac šokirao se vidjevši malu nogu, a ne mačku - rekao je susjed. Socijalne službe rekle su kako će dobro istražiti obitelj prije nego donesu odluku o sudbinu bebe. 

Prije mjesec dana, svijet je šokirao slučaj bebe iz odvoda koja je spašena u Kini. Podsjetimo, majka je bacila novorođenče u zahod. Ni ona si nije mogla priuštiti pobačaj. Vatrogasci su došli na dojavu susjeda. Majka je promatrala spašavanje svoj djeteta i samo šutjela.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Taragea 29.06.2013.

    Odvratna krava nije zaslužila živjeti. treba je pogubiti preventivno da ne ugrožava tuđe živote.:)

  • Crv_1 27.06.2013.

    A sto ga nije ostavila pred neciim vratima?? Zivotinju treba zatvorit u isto tako smrdljivu celiju i ostavit da trune bez pomilovanja!!

  • VesnaTorta 26.06.2013.

    bože dragi, koja je to gadura, toliko žena ima koje bi dale sve na svijetu da mogu makar posvojit dijete - kako je to nepravedno ,onaj tko želi ne može imati a tko ne želi - taj baca u šaht DIJETEEEE , pa nije to stvar. Bože kud

Komentiraj...
Vidi sve komentare