Obavijesti

News

Komentari 97

Beba preživjela 40 sati u šahtu, Majka: Nisam imala za abortus

Beba preživjela 40 sati u šahtu, Majka: Nisam imala za abortus
5

Dvodnevna beba, zamotana u plastičnu vrečicu, preživjela je 40 sati u šahtu. Spasili su je vatrogasci koji su došli izvući mačku. Majka je uhićena. Nije imala za abortus

VIDEO

Španjolska policija uhitila je majku (26) iz Alicantea zbog pokušaja ubojstva svoje tek rođene bebe. Zamotala ju je u plastičnu vrećicu i bacila u šaht ispred zgrade u kojoj živi. 

Spasili su je vatrogasci koji su došli na dojavu susjede. Pozvala je pomoć jer je mislila da je mačka zapela negdje. Beba stara dva dana još je imala pupčanu vrpcu. Preživjela je 40 sati, piše El Mundo.

Beba teška samo 2,1 kilogram bila je zamotana u plastičnu vrećicu. Žena je ostavila otvor na vrećici kako bi mogao disati. Dječaka su odvezli u bolnicu s teškim ozljedama, među kojima je i slomljena ruka. Na sreću, život mu nije ugrožen. 

Majka (26) je u petak otišla u  bolnicu i rekla kako je imala pobačaj. Nakon što su je policajci uhitili priznala je kako nije imala novca za pobačaj. 

- Mislio sam da se mačka dere. Da je negdje zaglavila. Buka je trajala i trajala. Zato sam pozvao vatrogasce. Jedan vatrogasac šokirao se vidjevši malu nogu, a ne mačku - rekao je susjed. Socijalne službe rekle su kako će dobro istražiti obitelj prije nego donesu odluku o sudbinu bebe. 

Prije mjesec dana, svijet je šokirao slučaj bebe iz odvoda koja je spašena u Kini. Podsjetimo, majka je bacila novorođenče u zahod. Ni ona si nije mogla priuštiti pobačaj. Vatrogasci su došli na dojavu susjeda. Majka je promatrala spašavanje svoj djeteta i samo šutjela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...