To je to što me zanima!

Beba vrištala u užarenom autu, roditelji su otišli u seks shop

SAD: Bebu su spasili policajci. Roditelji su policiji kasnije rekli da su bebu ostavili u autu jer u seks shop ne smiju mlađi od 18 godina. Policija je roditelje uhitila
Vidi originalni članak

Roditelji bebe stare devet mjeseci su optuženi za zanemarivanje djeteta jer su ga ostavili u parkiranom automobilu. Za to su vrijeme oni otišli u seks shop. Beba je u užarenom automobilu bila 20 minuta. Policija je rekla kako je beba ostavljena u automobilu u predgrađu Chicaga 22. lipnja te kako je temperatura taj dan bila oko 35 stupnja Celzija. 

- Prolaznici su čuli kako beba vrišti te su nas pozvali. Bebu smo našli u automobilu. Jako se znojila - rekli su u policiji. Roditelje su uhitili. Rekli su kako su bebu ostavili u automobilu jer je u seks shop zabranjen ulaz mlađima od 18 godina., piše WGNTV.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • vidum 11.07.2013.

    Nisu mi jasni ovi izljevi mržnje prema nesretnim ljudima. Ako znamo, a znamo koliko truda ulažu američki vlastodršci u ispiranje mozga vlastitog naroda, onda je nerealno očekivati da u toj zemlji ima bilo koga normalnog. Mislim da bi sve Amerikance trebalo proglasiti neubrojivima, jer oni to doista jesu.

  • jožina 11.07.2013.

    bez obzira koliko je takvih slučajeva završilo tragično, uvijek se nađe još barem jedna budala i napravi istu grešku... jadno djetešce, dobro da su ga na vrijeme spasili.

  • Eos_2 11.07.2013.

    Jebi ga , zivot je govno i nepravedan jer ima zena koje prodju i po 20 postupaka umjetne oplodnje i nista , a ova kravetina skoro ubi dijete !

Komentiraj...
Vidi sve komentare