To je to što me zanima!

Bebe hrani McDonald'som, iako još nemaju niti zube

Samohrana majka Leanne Salt (24) iz Velike Britanije ima 185 kila. Ne želi da joj djeca paze što jedu te će im, kad narastu, reći da je veliko lijepo
Vidi originalni članak

Leanne Salt (24) iz Velike Britanije kaže da je prezaposlena da bi zdravo hranila osmomjesečne trojke Deannu, Daisy i Finleeja. Zato ih hrani fast foodom, grickalicama i jelima iz mikrovalne. Po pisanju britanskog The Suna, Leanne djecu odijeva jednom na tjedan, samo kad izlazi po dječji doplatak. Djeca na dan pojedu oko 1249 kalorija, umjesto 765, koliko je propisano na njihovu težinu od 7,5 kilograma.  Leanne ima 185 kilograma i jede 1000 kalorija više no što bi trebala jedna žena.
- Moja dječica su imala pola godine kad su pojeli svoje prvo jelo iz McDonald'sa. Vole i ribu s krumpirićima. Ja im sve prvo prožvačem, jer oni još nemaju zube. Za međuobrok im dam flips sa sirom - kaže majka i dodaje da im nekad da lazanje jer su stalno gladni, a njoj je lakše pripremiti gotovu hranu.
- Jedu oni i dječje kašice, ali želim da probaju svu hranu da vide što im odgovara. Nedjeljom im dajem povrće. Ne želim da misle da moraju paziti što jedu, reći ću im da je veliko lijepo - kaže Leanne. Leanne za svoju pretilost krivi situaciju u kojoj se našla. Naime, zatrudnjela je s dečkom s kojim je hodala tek četiri tjedna, a usred trudnoće ju je ostavio. Sada živi s bratom i majkom.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • virusica 28.04.2009.

    Jest da je ružna i predebela, ali da je ostavi momak a ona rodi trojke!??? Pa ja mislim da bi ja prolupala više od nje.

  • vemi 28.04.2009.

    Njoj je kriv bivši momak jer je ostavio, pa se nadebljala... a zašto joj je kriv kad je to tako lijepo da ona i djecu želi nadebljati?!

  • slama 28.04.2009.

    koja pretila kravetina,hranu im žvače i ne kuha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare