To je to što me zanima!

Belgijski učitelj glavu đaka gurao u kantu s cementom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Snimku zlostavljanja u školi za djecu s posebnim potrebama snimio je učenik. U snimci se vidi kako učitelj vuče učenika (14) i gura mu glavu u kantu
Vidi originalni članak

Nakon što je objavljena snimka učitelja koji dječaku (14) na satu zidarstva gura glavu u kantu s cementom, belgijska policija otvorila je istragu. Kolega dječaka snimio je kako ga učitelj podiže i gura u cement. Na snimci se ne vidi koliko je u kanti cementa. U videu koji su objavile belgijske TV postaje u petak vidi se i da učitelj dječaka vuče do velikog umivaonika i gura mu glavu pod vodu.
Navodno je učitelj dječaka zlostavljao u studenom u obrazovnom centru za djecu s posebnim potrebama u Hoegaardenu.
Lokalni ured tužitelja objavio je kako učitelja očekuje teška kazna ako sudac potvrdi optužnicu za ozljeđivanje dječaka. Prema izjavi ravnatelja škole, učitelj je požalio zbog svog napada. Belgijska državna tajnica za osobe s posebnim potrebama, Julie Hernandez, izjavila je za AFP, kako je šokirana snimkom. Frank Vandenbroucke, ministar obrazovanja Flandrije, pita se zašto je toliko trebalo da škola reagira na snimku.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ŠapaMissy 17.05.2009.

    gradelji - Čini se da je mali retardiran (vjerojatno i je budući da se radi o školi za djecu s posebnim potrebama), pa se nije ni mogao obraniti, a zlostavljač je očevidno puno jači od njega. -Katastrofa...koliko malo ljudskosti ima u ljudima. Bolesniji i retardiraniji je taj učitelj nego ta jadna djeca.

  • tužni šokac 17.05.2009.

    uhvatiti ga i samo malo živog vapna u oči samo da osjeti te muke đubre jedno

  • brineta716 17.05.2009.

    @gradelji -taj đak je dijete s posebnim potrebama,a to ni ne znači da učitelj nije jak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare