To je to što me zanima!

Beograd dijeli novogodišnje vaučere u vrijednosti od 50 € za svu djecu, radnike škola i vrtića

Ovo će biti poseban novogodišnji poklon od Grada Beograda za svu beogradsku djecu i sve zaposlene u predškolskom i obrazovnom sektoru koji svakodnevno brinu i vode računa o njima, rekao je gradonačelnik
Vidi originalni članak

Vaučere u vrijednosti 6.000 dinara (≈ 50 eura) dobit će sva djeca u Beogradu, kao i svi zaposleni koji rade s djecom u vrtićima i školama. Podjela počinje od ponedjeljka, 19. prosinca, javlja Blic.

- Konačno je završen proces nabavke vaučera i bez obzira na želju nekih da Beograđani ostanu bez vrijednog poklona koji im je njihov grad omogućio, kao što sam i obećao, vaučeri će stići do svih onih kojima su namijenjeni - rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić.

28. VELJAČE 2023. Isprobali smo Scars Above, SF pucačinu koja je nastala u Srbiji, a doznajemo i kad igra izlazi

Kako dodaje, ovo će biti poseban novogodišnji poklon od Grada Beograda za svu beogradsku djecu i sve zaposlene u predškolskom i obrazovnom sektoru koji svakodnevno brinu i vode računa o njima.

- Vaučeri će u toku sljedećeg tjedna biti dostavljeni svim državnim i privatnim predškolskim i školskim ustanovama, tako da očekujemo da će ih svi imati do 26. prosinca, nakon čega će u okviru tih ustanova krenuti podjela našim građanima. Za onu djecu koja ne idu u vrtiće, roditelji će od 26. prosinca moći javiti u svoju općinu, te će na posebnom šalteru s osobnom iskaznicom i zdravstvenom knjižicom djeteta moći podignuti vaučer. Šalter će biti dostupan i za sve reklamacije ukoliko bude eventualnih problema – istakao je Šapić za Beoinfo.

NAPETOSTI RASTU Beograd šalje zahtjev KFOR-u za povratak srpskih snaga na Kosovo, Vučić pesimističan

Vaučeri će se moći iskoristiti u roku od dva mjeseca od trenutka preuzimanja, točnije do 1. ožujka, precizirao je gradonačelnik, no nije poznato gdje se mogu iskoristiti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Heroj Oluje 16.12.2022.

    Nas Hrvate NE zanima što čini beograd !!

  • Jopazg 16.12.2022.

    Osim milosevica,sad je poceo i Bandica kopirati😄 populizam cisti.

  • Ana0692 16.12.2022.

    Ako je za tebe to sirotinja, mnogima nije. Sram te bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare