To je to što me zanima!

Berač gljiva pronašao mrtvu nestalu staricu Stanu Pejčić?

Tijelo je pronađeno u šumskom predjelu obraslom raslinjem nedaleko od Čačinaca. Stana Pejčić (88) nestala je 17. svibnja. Pretražili su 100 kvadratnih kilometara...
Vidi originalni članak

U šumskom predjelu obraslom raslinjem nedaleko od sela Čačinaca danas oko 11 sati berač gljiva pronašao je tijelo žene za koju se sumnja da je riječ o 88-godišnjoj Stani Pejčić, kojoj se svaki trag izgubio 17. svibnja u obližnjem selu Krajna.

Nakon obdukcije pronađenog tijela utvrdit će se je li riječ o nestaloj starici.

Podsjetimo, Stana Pejčić (88) nestala je iz sela Krajna kod Orahovice u utorak oko 5 sati ujutro, a mještani su policiji nestanak prijavili nakon što su pretražili cijelo selo. U selo je stiglo i 20-ak članova GSS-a Požega koji su s policajcima pretražili dvorišta, lokalne ceste i šumske puteve i staze. 

U potragu su se uključili i lokalni lovci, vatrogasci i mještani. Pretraženo je više od 100 kvadratnih kilometara, ali starici nema traga. Rođaci i susjedi tvrde da je Stana Pejčić živjela sama u kućici u selu sa samo desetak stanovnika te da je znala biti zaboravna, ali da nikada nije odlutala. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 29.06.2011.

    i ovo je nazalost jos jedan tragican nalaz:neka pociva u miru,tko god da je....

Komentiraj...
Vidi sve komentare