To je to što me zanima!

Bernardić: 'Industrija u Osijeku je uništena. To je stvarnost'

Po korupciji smo jedna od najgorih zemlja u Europi. 11 minsitara je otišlo zbog sumnje na korepciju. Treba reformirati pravosudni sustav. Naša zemlja mora krenuti naprijed
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić, kao dio predizborne kampanje posjetio je Osijek te je rekao kako ga boli kao čovjeka što je toliko ljudi otišlo iz Slavonije i ne želi se vratiti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je postala hrvatska stvarnost. Osijek je nekad bio glavni industrijski centar ove zemlje, danas je industrija u potpunosti uništena. Korona kriza nas je osvjestila da ne možemo živjeti samo od turizma. SDP je predstavio program 'Slavonija 20/30.' kako bi joj omogućili da Slavonija krene naprijed. Kad Slavonija postane bogata tad će cijela zemlja krenuti. Cilj nam je duplo povećati proizvodnju u sljedećih deset godina, ojačati kreditna jamstva za male poduzetnike i OPG-ovce, iskoristiti zamah kontinentalnog turizma i turističkog sektora - izjavio je Bernardić te dodao kako su to napravili već u Krapinsko-zagorskoj i Istarskoj županiji.

- Uspješni modeli već postoje u Hrvatskoj treba ih implementirati u Slavoniju - rekao je Bernardić te spomenuo i pitanje korupcije. 

NEMA VLADE NACIONALNOG SPASA Bernardić: S HDZ-om koalicije nema ni u najgoroj noćnoj mori

- Po korupciji smo jedna od najgorih zemlja u Europi. 11 minsitara je otišlo zbog sumnje na korepciju. Treba reformirati pravosudni sustav. Naša zemlja mora krenuti naprijed  - dodao je. 

Nositelj predizborne liste 

- O tome ćemo kad dođe vrijeme. Imat ćemo predsjedništvo koje će odlučiti o redoslijedu na moj prijedlog. To će biti najjača lista kao i za europske izbore - objasnio je Bernardić te dodao kako će voditi afirmativnu kampanju. 

HREBAK ČELNIKU SDP-A: 'Bernardiću, vrati pare! Onih 260 tisuća kn nisi smio primiti'

Kao dio Restart koalcije, Bernardić je izjavio kako će ukoliko dođu na vlast, omogućiti da minimalna plaća građana bude 4000 kuna te kako će donijeti Zakon o moratoriju na kredite za građane i obrtnike. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • čojek 20.05.2020.

    A ti si poduzeo što? Došao u Osijek to im reći? Slavonci to nisu znali dok im ti to nisi rekao? 👏🏻👏🏻👏🏻bravooo Beeee ro👏🏻👏🏻👏🏻

  • jo2hn8ny 20.05.2020.

    Ova mu je dobra : "Industrija u Osijeku je uništena. To je stvarnost". E "moj" Berny što je tvoj ogranaka partije (SDP-e) uradio od 2000-e do danas po tom pitanju? NIŠTA i ti sada govoriš o industriji. Zbilja JADNO.

  • Cipuka 20.05.2020.

    Nema zime za hdz dok ovaj vodi sdp

Komentiraj...
Vidi sve komentare