To je to što me zanima!

Bernardić nije na listi za EU izbore: Izabrali 12 kandidata

Predsjednik snosi političku odgovornost i on će ju podnijeti nakon obavljenih izbora. Njegova ocjena da ne treba biti na listi njega ne amnestira od rezultata na izborima, rekao je Vidović
Vidi originalni članak

Predsjedništvo SDP-a je utvrdilo 12 imena koja će stranku predstavljati na europskim izborima. Biralo se iz bazena 30-ak kandidata koje su nominirale županijske organizacije. Nije se utvrdio redoslijed na listi. Kriterij nije bio samo "poznatost". 

- Predsjednik Bernardić je razgovarao s 30 ljudi. Svaki od kandidata je pristao biti na listi ili rekao da iz nekog razloga ne želi biti na listi. Nema razloga bilo koga prisiljavati ako to ne želi. Predsjednik snosi političku odgovornost i on će ju podnijeti nakon obavljenih izbora. Njegova ocjena da ne treba biti na listi njega ne amnestira od rezultata na izborima. Mislim da je dobro izbalansirana lista - rekao je Davorko Vidović. 

IZBORI ODLUKE Neće na listu za EU izbore? Bernardić je u totalnoj panici

Na listi se našlo šest kandidata i šest kandidatkinja, a među njima su Biljana Borzan, Gordan Maras, Ranko Ostojić i Tonino Picula. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • domoljub029 23.01.2019.

    Mi u HDZ smo voljni SVI da se kandidiramo učinit ćemo sve što već i do sada činimo za svoj Hrvatski narod !

  • kakočemolakočemo 22.01.2019.

    Bez komentara. Jadnici

  • VOLBEAT 22.01.2019.

    Ništa čudno, i on je anemičan..

Komentiraj...
Vidi sve komentare