To je to što me zanima!

Bernardić: SDP u Zagrebu može napraviti puno više

Dan nakon što je izborima za šefa ogranka SDP-a u Zagrebu dobio većinu glasova Davor Bernardić pozvao je članove stranke da izađu na drugi krug
Vidi originalni članak

Pozivam sve članove i članice SDP-a da u nedjelju, 30. svibnja ponovno izađu na birališta i glasaju. Vjerujem da će prepoznati da možemo bolje i da će glas dati meni - rekao je Davor Bernardić u ponedjeljak, dan nakon što je unutarstranačkim izborima za šefa zagrebačkog ogranka SDP-a osvojio većinu glasova i ušao u drugi krug s Ivom Jelušićem. Dodao je kako se nada fer i korektnoj kampanji iz koje će SDP izaći jači. Naglasio je kako je dobio podršku Mihaela Zmajlovića, predsjednika SDP-a Zagrebačke županije i gradonačelnika Jastrebarskog te zaključio kako SDP može dobiti podršku 60 posto birača iz zagrebačkog prstena.
- Potpora svakog člana mi je važna pa i kolegice Željke Antunović- rekao je Bernardić te dodao kako vjeruje da će SDP 30. svibnja birati budućnost.
- U zadnjih deset godina napravljeno je puno stvari koje su dobre, ali i loše. One loše treba popraviti - rekao je Bernardić, te se zahvalio saborskim zastupnicima na potpori koju su mu dali, osobito Mireli Holy .

Idi na 24sata

Komentari 5

  • INSIDER_ALL 24.05.2010.

    ha ha ha MOS MISLIT GLEDAM OVE SVOJE KREPILE U dUBRAVI I pODSLJEMENU prije mjesec dana Zeljka, Zeljka (ona im garantirala STATUS QUO, a sad BERO BERO HAHAHAH pa da puknes od smijeha kakvu vam je to Bandic stranku ostavio.

  • Dečko0880 24.05.2010.

    Tko je sada ovaj???? Ovaj SDP samo izmišlja neke nove likove iza kojih stoje veliki igrači, vratite Bandića ako imate imalo mozga!!

  • crnilabud 24.05.2010.

    ...oćemo bosanca za gradonačelnika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare