To je to što me zanima!

Beroš najavio strože mjere na granicama: Izrađuju strategiju

Od jutros sam u intenzivnoj komunikaciji s ministrima drugih zemalja da dogovorimo zajedničku strategiju, jer jedino zajednička strategija može polučiti rezultate, poručio je ministar Beroš
Vidi originalni članak

Zabrinjava me situacija, ali još uvijek je epidemiološka situacija pod kontrolom u Republici Hrvatskoj, više me zabrinjava situacija u Italiji. Tamo su 342 nova slučaja i to je ono na što ćemo se probati fokusirati. U Hrvatskoj je situacija mirna, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš za N1 te najavio strože mjere na granicama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Apsolutno da, međutim izvjesno je ako Hrvatska unilateralno uvede takve mjere, da one neće rezultirati adekvatnim učincima, jer će drugim putevima isti ti transporti ulaziti u Hrvatsku - rekao je. 

- Od jutros sam u intenzivnoj komunikaciji s ministrima drugih zemalja da dogovorimo zajedničku strategiju, jer jedino zajednička strategija može polučiti rezultate, jer ako mi sami nešto napravimo, neće biti učinkovito - poručio je. 

NOVI SLUČAJ Deveti oboljeli od korone u RH je vozač koji je bio u Italiji...

Podsjetimo, u Hrvatskoj je u utorak zabilježen i deveti slučaj zaraze korona virusom. Riječ je o vozaču koji je odlazio po robu u zahvaćena područja Italije. Ministar Vili Beroš potvrdio nam je da se radi o muškarcu iz Varaždina. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • banirana 03.03.2020.

    sotnisti iluminati i NWO - na djelu je globalistički totalitarizam i nasilje upravljačke masonerije (Merkel, Makron…….) -ovo je invazija režirana s ciljem islamske okupacije Europe - sve muškadija u najbješnjim godinama - halo - neka ovi plaćenici i dezerteri idu popravljati obnavljati i mijenjati svoje zemlje a ne nagrnuli u tuđe i to njima mrske zemlje i s malo je reći neprilagođenim ponašanjem - pa tko je ovdle lud - narod nije - nego politika i crkva također kontaminirana leftardskim tolerantizmom - ne zna razliku između dobrote i ludorije - je li humano prema našem malom napaćenom osiromašenom narodu nakrcat ove dušmane križa- primiti milijune tuđih dezertera i držat ih na povlaštenoj socijali i tetošit ih i kulturološki i vjerski prilagođavat nas domaćine njima - halo tko je tu lud - narod nije - nego politika i crkva i mediji - pomažu plan protiv kršćanstva i kršćanskih zemalja

  • emachines525 03.03.2020.

    Za sad taje jos jednog oboljelog koji je takoder u karanteni u ob varazdin

  • 03.03.2020.

    Ministre nemojte čekati već reagirajte odmah...sad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare