To je to što me zanima!

Beroš nakon odluke Agencije za lijekove: Zadovoljni smo, ali ne smijemo se sada početi opuštati

Mjere i cijepljenje najučinkovitije je uporište protiv epidemije. Pokažimo da znamo i možemo bolje, poručio je ministar Vili Beroš nakon odluke Europske agencije za lijekove da je cjepivo AstraZenece sigurno
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Vili Beroš oglasio se oko odluke Europske agencije za lijekove (EMA) da je cjepivo AstraZenece sigurno i učinkovito u zaštiti od Covida-19. 

- Koliko nas ova odluka čini zadovoljnima, ne smije biti razlog opuštanju. Mjere i cijepljenje najučinkovitije je uporište protiv epidemije. Pokažimo da znamo i možemo bolje! - napisao je ministar. 

Podsjetimo, EMA je oko 17 sati objavila na konferenciji za medije svoju odluku oko cjepiva AstraZenece. Napomenuli su kako će nastaviti istraživati pojave ugrušaka kod nekih cijepljenih ljudi, ali i da dosadašnji dokazi nisu pokazali uzročno-posljedičnu vezu. 

VIDEO: OBJAVILI ODLUKU Europska agencija: AstraZeneca je sigurno i učinkovito cjepivo

Istaknuli su i da se radi o vrlo malom broju ljudi kod kojih su se pojavili ugrušci te da ih tako nešto nije iznenadilo obzirom da se cijepilo više milijuna ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • verjandir 18.03.2021.

    Kak smo jadni nemremo ni prdnut da druge ne pitamo a ovi domači izdajnici bi nas prije sve riješili nego se zauzeli za svoj narod.

  • 18.03.2021.

    vili, eto ti to cjepivo i cijepi koga hoćeš ako itko hoće! ja nisam vaš pokusni kunić.

  • x00x 18.03.2021.

    naravno da su zadovoljni, doze nece propasti...posao ide dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare