To je to što me zanima!

Beroš po oporbi: Ne budite licemjeri. Puna usta kritike, a ni grama volje za promjenama

I Peđa Grbin i njegova stranka bili su na vlasti, a problemi u zdravstvenom sustavu se nisu smanjili, napisao je ministar na Facebooku i dodao da može podnijeti kritiku, ali ne i lažne optužbe
Vidi originalni članak

Od Peđe Grbina i njemu sličnih može se očekivati samo da traže smjenu ministra zdravstva kao dio predizborne kampanje, ali je pravo pitanje koliko su iskreno i odgovorno spremni poduprijeti stvarne promjene u naslijeđenom sustavu zdravstva da bi svim hrvatskim građanima bilo bolje, a državi financijski racionalnije. 

Napisao je to ministar zdravstva Vili Beroš nakon što je u njegovu obranu stao premijer Plenković koji je rekao da će u Saboru braniti pokušaj izglasavanja nepovjerenja. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I Peđa Grbin i njegova stranka bili su na vlasti, a problemi u zdravstvenom sustavu se nisu smanjili. Dapače, doprinijeli su današnjem opsegu. Mijenjajmo sustav i neracionalnosti. Provedimo zdravstvenu reformu, jer i poslije Beroša će biti neki drugi Beroš, a problemi će biti isti ako se ne postigne nacionalni konsenzus oko zdravstvene politike. Isto kao i za obrazovanje i mirovinski sustav. To su stupovi društva u kojem svi moraju participirati - napisao je Beroš u svom Facebook statusu.

MOST: 'Podržat ćemo opoziv Beroša, ali sasvim je jasno da nije samo on Pedro koji sad treba visjeti'

- Gospodo iz političke oporbe, ne budite licemjeri. Puna usta kritike, a ni grama volje da se istinski pokrenu promjene. Mogu podnijeti svaku kritiku, ali ne i lažne optužbe da u ovoj teškoj situaciji pogodujem bilo kome da se bogati na račun hrvatskih građana. Ne branim svoje ministarsko mjesto, ali svoju čast i dostojanstvo svakako! - nastavio je.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • 20.04.2021.

    Kad čuju beroša i plenkovića, već i djeca od 10 godina pitaju roditelje kada će otići negdje van, u neku drugu zemlju.

  • ilmare 19.04.2021.

    Vili,nije oporba kriva što se reforme nalaze na Plenkovićevom stolu. Ili je to spasavanje sebe i Plenkija ?S ovim si više usosio Plenkija nego sebe...

  • yocko 19.04.2021.

    Plenkovićev sluga,nečete još dugo samo do izbora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare