To je to što me zanima!

Besplatne edukacije: Poslovni uzlet grada Velike Gorice 2016.

Saznajte kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju i koje vam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove. Prijavite se na besplatne edukacije u Velikoj Gorici!
Vidi originalni članak

Saznajte kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju i koje vam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove - Prijavite se na besplatne edukacije u Velikoj Gorici!

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na edukacije koje će se održati u Velikoj Gorici 6.svibnja 2016. godine. Naime, poslovni uzlet u organizaciji Poslovnog dnevnika i gradova domaćina nastavlja s organizacijom besplatnih edukacija diljem hrvatske za usavršavanje poslovnih vještina.

Na besplatnim edukacijama u Velikoj Gorici svi prisutni obrtnici i poduzetnici moći će saznati kako prodati svoj proizvod putem dobre brend strategije, kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju te kako nam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne izazove.

Ukoliko želite saznati više o bankarskim prozvodima - indikacija i kontraindikacija ili o inovacijama za start up-ove rezervirajte svoje mjesto već danas putem online prijave.

Također polaznici će imati priliku dobiti najnovije informacije iz poslovnog svijeta i i proširiti svoju mrežu kontakata.

Poslovni uzlet održava se s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te promicanju razvoja domaćeg gospodarstva. U posljednje tri godine preko 7000 poduzetnika posjetilo je edukativne sadržaje, a uz znaje polaznici su stekli i brojna poznanstva.

Više o manifestaciji Poslovni uzlet grada Velike Gorice pročitajte ovdje.

Dođite i unaprijedite Vaše poslovanje!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • noroforo 19.04.2016.

    Hoče li to biti i u Velikoj gorici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare