Obavijesti

News

Komentari 2

Besplatne edukacije: Poslovni uzlet grada Velike Gorice 2016.

Besplatne edukacije: Poslovni uzlet grada Velike Gorice 2016.
1

Saznajte kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju i koje vam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove. Prijavite se na besplatne edukacije u Velikoj Gorici!

VIDEO

Saznajte kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju i koje vam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove - Prijavite se na besplatne edukacije u Velikoj Gorici!

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na edukacije koje će se održati u Velikoj Gorici 6.svibnja 2016. godine. Naime, poslovni uzlet u organizaciji Poslovnog dnevnika i gradova domaćina nastavlja s organizacijom besplatnih edukacija diljem hrvatske za usavršavanje poslovnih vještina.

Na besplatnim edukacijama u Velikoj Gorici svi prisutni obrtnici i poduzetnici moći će saznati kako prodati svoj proizvod putem dobre brend strategije, kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju te kako nam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne izazove.

Ukoliko želite saznati više o bankarskim prozvodima - indikacija i kontraindikacija ili o inovacijama za start up-ove rezervirajte svoje mjesto već danas putem online prijave.

Također polaznici će imati priliku dobiti najnovije informacije iz poslovnog svijeta i i proširiti svoju mrežu kontakata.

Poslovni uzlet održava se s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te promicanju razvoja domaćeg gospodarstva. U posljednje tri godine preko 7000 poduzetnika posjetilo je edukativne sadržaje, a uz znaje polaznici su stekli i brojna poznanstva.

Više o manifestaciji Poslovni uzlet grada Velike Gorice pročitajte ovdje.

Dođite i unaprijedite Vaše poslovanje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa