To je to što me zanima!

Bespomoćno gledao kako mu gori skupa jahta koju je kupio

Meksički poduzetnik po skupocjenu jahtu, za koju je izdvojio 7 milijuna funta, došao je u Englesku. Par dana prije isporuke u Meksiko luksuzno plovilo se zapalilo
Vidi originalni članak

Meksički poduzetnik bespomoćno je gledao kako vatra proždire luksuznu jahtu Sunseeker koju su mu trebali isporučiti iz Engleske u njegovu domovinu. Jahta od 34 metra, vrijedna 7 milijuna funti, zapalila se u petak navečer u luci u Dorsetu. Požar je gasilo više od 50 vatrogasaca nekoliko sati. Ozlijeđenih nije bilo, ali je jahta na tri kata s deset soba potpuno uništena, piše Daily Mail. Susjedna plovila na vrijeme su odmaknuli od goruće jahte tako da ništa drugo nije oštećeno. Policija i vatrogasci sumnjaju da je požar pokrenuo udar groma, no nisu isključili ni ostale uzroke. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 09.05.2011.

    Eo, pustam suzu.... Samo ne radi jahte vec nemam pojma hocu li imati za tjedan dana mora.

  • Boy X 09.05.2011.

    Kako bi naši tajkuni npr.Kerum ovo preživjeli?

  • EdvinKaric 09.05.2011.

    Da to je onaj nas sistem , zalosno ali istina, ako ja nemam niko drugi nesmije imati. Pa daj odrastite..covjek je radio i zaradio pa si priustio. Neznate dal je ikome pomogao ili nije..nije ni bitno .Zaradio ju je..S kojom pamecu pisete ovakve gluposti. Sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare