To je to što me zanima!

Bez milosti: Zapečatili i jedini kafić na trajektu Split - Hvar

U najprometnijem danu brodom se od Splita do Starog Grada na Hvaru vozi tri tisuće putnika, a osvježiti se kavom i sokom na plovidbi od sat i pol ponovno će moći tek od vikenda
Vidi originalni članak

Inspektori Porezne uprave nastavljaju 'haračiti' po Jadranu. Nakon što su zbog malverzacija s fiskalnim blagajnama zapečatili brojne ugostiteljske objekte, među kojima je najpoznatiji Carpe Diem Beach na Paklinskim otocima, u  utorak ujutro učinili su isto i na jedinom kafiću na trajektu Tin Ujević. 

Riječ je o trajektu koji u najprometnijem danu od Splita do Starog Grada na Hvaru preveze čak tri tisuće putnika. Kako javlja RTL, na plovidbi dugoj gotovo dva sata putnici će se moći osvježiti kavom i sokom  tek od vikenda. Žedni putnici planirali su skratiti dva sata dugo putovanje osvježavajućim napitkom. 

Ipak,  putnicima je osigurana pitka voda. Aparat s pićem je u funkciji, no pitanje je hoće li biti dovoljan. U Jadroliniji su nemoćni, jer ugostiteljski objekt je u najmu. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • mirafiori 15.08.2013.

    Kaj ak si mali nemoraš plačat porez ? Imali bi birtiju s dva stola neprijavljenu konobaricu i vozili novog BMW a E nemože

  • mirafiori 15.08.2013.

    Cijene na trajektu su ko u hotelu sa 4 zvijezdice a za račun nemaju vremena

  • mali markec 15.08.2013.

    Hej "BEZ MILOSTI"....., moćnici su zapečatili kafić !!!! Potsjeća me na hrvatsku borbu protiv korupcje ili na talijansku borbu protiv mafije, uhvate nekog malog mafijaša pa se hvale da su uništili cijeli jedan mafijaški lanac. Ineresantno korupcije je sve više i više, a mafija je sve jača i jača. Logično, mafija je GORE gdje su svi izvori informacija, zakonodavstva, pravne zaštite. Tamo krenite lažljivci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare