To je to što me zanima!

Bez vozačke skrivio je osam prometnih, sedam puta bježao

Muškarac (41) i u ponedjeljak je oko 15 sati skrivio sudar u Ulici Franje Račkog u Đakovu nakon čega je pobjegao. Ubrzo su ga uhvatili s 3,05 promila alkohola
Vidi originalni članak

Muškarac (41) u ponedjeljak je oko 15 sati skrivio sudar u Ulici Franje Račkog u Đakovu nakon čega je pobjegao. Inače, dosad je skrivio osam prometnih nesreća, a sedam puta je pobjegao s mjesta događaja.

Nakon posljednje nesreće policija ga je brzo našla. Izmjerili su mu 3,05 promila alkohola u krvi, te je zadržan u postaji do triježnjenja. 

Iako nikada nije položio vozački ispit, policija ga je za volanom zatekla 13 puta. Od toga je sedam puta u krvi imao nedozvoljenu koncentraciju alkohola, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • amaretto 09.05.2013.

    manjine su zaštićene više nego mi Hrvati,dokaz su romi,vjerujte mi...

  • 09.05.2013.

    Ako u zatvorima nema mjesta, uvijek ima mjesta na poljima na poslovima kopanja kanala za navodnjavanje, naravno sa kuglom na nozi.

  • 09.05.2013.

    Ostavka ministra Ostojića, ravnatelja policije, i načelnika nadležne postaje!!!! Nedopustivo, pa ovaj čovjek je tempirana bomba, on je ospasan po sebe i druge, zar to nitko ne vidi????? Zar je moguće da nam je pravosuđe toliko nemoćno? Tko će ovog teroristu maknuti sa ceste???? Možda neki isti takav???

Komentiraj...
Vidi sve komentare