To je to što me zanima!

Bianca Matković u 4. mjesecu trudnoće, čeka drugo dijete

Bianca je majka osmogodišnjeg Franca. Ovo će joj biti drugo dijete, a za Jutarnji je izjavila kako još uvijek ne znaju spol bebe. U četvrtom je mjesecu trudnoće
Vidi originalni članak

HDZ-ova saborska zastupnica Bianca Matković (36) u četvrtom je mjesecu trudnoće. To će joj biti drugo dijete, a otprije ima osmogodišnjeg sina Franca. Bianca ističe kako se upravo Franco jako veseli bratu ili sestri. Matković je za Jutarnji list izjavila kako joj je obitelj važnija od svega te da joj ne bi bio problem otići na porodiljni i dok je bila u Vladi. U visoku politiku ušla je dok je Franco imao nepunih godinu dana te je mnogo izbivala iz kuće. U pomoć joj je tada priskočila i majka koja je iz Njemačke došla u Remete kako bi čuvala Franca. Saborska zastupnica ističe kako je za posao potrebna strogost i odgovornost te da su ju mnogi zvali "Bič Božji", a da je privatno opuštena i otvorena. Bianca ističe kako joj je vrlo bitno mišljenje supruga Vladimira s kojim se upoznala na maturalcu u Španjolskoj. U brak su sada 13 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • King_1 02.04.2011.

    jako bitno za NAS... koliko hrvatica je danas u trudnoći što je daleko važnije od B.. ili kako se već zove...boli me k.... za nju..

  • mirjana2902 02.04.2011.

    boli me k.... za nju!!!!!

  • PapaŠtrumpf 31.03.2011.

    Bianca zadužnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare