To je to što me zanima!

Bianca aktivirala svoj mandat, Šeks se crvenio dok je čestitao

Bianca Matković kaže da nije primijetila da je neželjena među HDZ-ovcima, zbog Ive Sanadera. Ne vidi nikakvih problema i dodaje da su oni svi jedna velika obitelj
Vidi originalni članak

Sabor je jednoglasno sa 105 glasova i bez rasprave aktivirao mandat Bianci Matković (HDZ), koji joj je počeo 30.studenog. Matković je potom prisegnula pred kolegama, a odmah je dobila i ključić za glasovanje. Mnogi su odmah zamijetili njenu crnu haljinu i bisernu krunicu oko vrata. 

U Saboru je sjela u klupu koju joj je čuvao Krešimir Ćosić (HDZ). Podsjetimo da je prije samo nekoliko mjeseci Vladimir Šeks (HDZ) govorio da se Matković ne može vratiti u Sabor, da bi nedavno promijenio mišljenje. Nagađa se da bi Matković mogla biti jedan od Sanaderovih spavača, no ona je to opovrgnula. 

Nakon glasovanja Matković je iz sabornice išetala nasmijana i u Šeksovom društvu, koji joj je navodno ranije prijetio da će joj zagorčati život. Na pitanje je li ponovio prijetnje, Matković je rekla:

- Ne,ne... čestitao mi je - izjavila je.

Ustvrdila je da će posao zastupnice obavljati savjesno i profesionalno, a nada se da će opravdati povjerenje stranke svojim radom u okviru Kluba HDZ-a. Na pitanje kako se nosi s pričama da je neželjena u klubu, jer je sklona Ivi Sanaderu, a ne stranci, kaže:

- Nisam primijetila da sam neželjena. Članovi stranke i moji prijatelji glasovali su za to. Uostalom mi smo svi jedna velika obitelj i ne vidim tu nikakvih problema - rekla je Matković.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 2justice 03.12.2010.

    HDZ treba zabraniti da se nikad ne ponovilo !!!!

  • vaha-tips 03.12.2010.

    najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

  • superpolicajac 03.12.2010.

    eh. još godina dana. i nadam se nikad više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare