To je to što me zanima!

Biciklist (14) teško ozlijeđen u naletu auta. Vozač bio pijan

Uslijed udara vozila u bicikl, biciklist je udario u vjetrobransko staklo i pao na kolnik, odnosno biciklističku stazu, kojom prilikom je zadobio teške ozljede...
Vidi originalni članak

Dječak star 14 godina teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 21.45 sati na državnoj cesti D-35 u Križovljanu, stoji u priopćenju Pu varaždinske.

Očevidom je utvrđeno da je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,55 promila upravljao 35-godišnjak iz smjera Varaždina prema Ludbregu. Vozilu nije prilagodio brzinu kretanja vidljivosti i gustoći prometa, te je prešao na desnu biciklističku traku gdje je prednjim djelom vozila udario u stražnji kotač bicikla kojim je u istom smjeru upravljao 14-godišnjak, koji je vozio bicikl bez ugrađenih svjetala i nije imao reflektirajući prsluk ili odjeću.

Uslijed udara vozila u bicikl, biciklist je udario u vjetrobransko staklo i pao na kolnik, odnosno biciklističku stazu, kojom prilikom je zadobio teške ozljede. Dječaka su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezli su u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć. Za vrijeme očevida promet se odvijao jednim prometnim trakom uz policijsku regulaciju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Tiha Žena 03.07.2021.

    Užas... ne znqm znate li pisci ovog teksta, moguće je suhi, nepismen, službeni izvještaj PP prevesti u normalan teks s odgovarajućim padežima, promjenama riječi, zarezima i slično... moguće je i trebalo bi ako ide članak. Ako vam se ne da onda je ok i napisati: iz PP (vž koje već) smo dobili ovo priopćenje: "xyxyxy..."

  • 03.07.2021.

    Il' je kamikaza na motoru, pijanac za volanom il' biciklist koji se kokoši na svom biciklu dok mu se iza leđa vozi metalna kugla od tone ipo... Wtf

  • Prokisla Maneštra 03.07.2021.

    Mali je dobro prošao jer sad ne mora u školu pa će imat više vremena zavijen u gips igrat play station 5 koji mu mama ograničila na 1 sat. Vozač dobro prošao jer će ostati bez vozačke i sad može da loče do mile volje, na 2 će da mariše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare