News

Komentari 6

Biciklist (14) teško ozlijeđen u naletu auta. Vozač bio pijan

Biciklist (14)  teško ozlijeđen u naletu auta. Vozač bio pijan

Uslijed udara vozila u bicikl, biciklist je udario u vjetrobransko staklo i pao na kolnik, odnosno biciklističku stazu, kojom prilikom je zadobio teške ozljede...

Dječak star 14 godina teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 21.45 sati na državnoj cesti D-35 u Križovljanu, stoji u priopćenju Pu varaždinske.

Očevidom je utvrđeno da je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,55 promila upravljao 35-godišnjak iz smjera Varaždina prema Ludbregu. Vozilu nije prilagodio brzinu kretanja vidljivosti i gustoći prometa, te je prešao na desnu biciklističku traku gdje je prednjim djelom vozila udario u stražnji kotač bicikla kojim je u istom smjeru upravljao 14-godišnjak, koji je vozio bicikl bez ugrađenih svjetala i nije imao reflektirajući prsluk ili odjeću.

Uslijed udara vozila u bicikl, biciklist je udario u vjetrobransko staklo i pao na kolnik, odnosno biciklističku stazu, kojom prilikom je zadobio teške ozljede. Dječaka su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezli su u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć. Za vrijeme očevida promet se odvijao jednim prometnim trakom uz policijsku regulaciju.

Najčitaniji članci