To je to što me zanima!

Biciklist naletio na pješakinju; Prošao na crveno i sudario se

Biciklist je na Aveniji Dubrava zapeo za pješakinju koja je potom pala. Motociklist iz Velike Gorice teško je stradao nakon što se sudario s osobnim automobilom
Vidi originalni članak

Motociklist iz Velike Gorice teško je stradao nakon što se u nedjelju oko 6.20 sati sudario s osobnim automobilom.

T.P. (39) je vozio motocikl marke Peugeot Speedfight zagrebačkih registracijskih oznaka Ulicom Obrubići u smjeru sjevera. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Pavla Lončara i  Mokričkom ulicom prošao je na crveno na semaforu i naletio na automobil marke Dacia Logan zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala G.H. (45).

Od siline naleta motociklist je pao na kolnik i teško se ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice.

Biciklist naletio na pješakinju 

Pješakinja LJ.L. (66) u nedjelju oko 16.20 sati teško se ozlijedila kada je na nju naletio biciklist na Aveniji Dubrava.

Biciklist D.M. (42) je vozio bicikl nogostupom sa sjeverne strane kolnika Avenije Dubrava u smjeru zapada. Dolaskom do stajališta tramvaja koje se nalazi nasuprot kućnom broju 52, desnim ramenom naletio je na pješakinju koja je nakon naleta pala na tlo i teško se ozlijedila. 

Liječnička pomoć pružena joj je u KB Merkur.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • didixx 08.09.2014.

    Dobro hoče li nas policija več jednom zaštitit od biciklista ???

  • Läderlappen 08.09.2014.

    Opet je motorist divljao po cesti.

  • 08.09.2014.

    To se ne može dogoditi na ruskim ili turskim ulicama. Tamo kad su se gradili dijelovi grada, ostavilo se što šire moguće. Kad je građena Avenija Dubrava broj vozila u gradu je bio 1/3 današnjeg, nije niti bicikala i motora bilo kao danas, ni tramvaja. Sad imamo to što imamo: jednu tramvajsku traku po kojoj ne smiju auti ni bicikli i jednu traku za aute, kamione, autobuse, radne strojeve i ostala vozila. Lijepa, kao široka ulica, a zapravo i nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare