To je to što me zanima!

Biden sa saveznicima održao videopoziv o ratu u Ukrajini

Svrha poziva bila je "rasprava o našoj kontinuiranoj podršci Ukrajini i naporima da se Rusiju privede odgovornosti u sklopu naše bliske koordinacije", priopćila je Bijela kuća
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Joe Biden konzultirao se u utorak s američkim saveznicima o najnovijem tijeku ruske invazije u Ukrajini, objavila je Bijela kuća.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svrha poziva bila je "rasprava o našoj kontinuiranoj podršci Ukrajini i naporima da se Rusiju privede odgovornosti u sklopu naše bliske koordinacije", priopćila je Bijela kuća.

UZVRAĆA ISTOM MJEROM Rusija protjeruje sve više EU diplomata u znak odmazde

Rusija je zauzela Kreminu, prvi grad u istočnoj Ukrajini u sklopu novog sveopćeg napada koji je Ukrajina opisala kao "bitku za Donbas" s ciljem zauzimanja dviju regija.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti ovdje

Videopoziv je trajao oko sat i pol, a Biden je govorio iz Situacijske sobe u Bijeloj kući.

NAMAMILI IH U ZAMKU Zapanjujuća snimka: Pogledajte kako je Azov iz zasjede uništio ruski konvoj u Mariupolju

Na videopozivu su bili kanadski premijer Justin Trudeau, predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen, francuski predsjednik Emmanuel Macron, njemački kancelar Olaf Scholz, glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg, britanski premijer Boris Johnson, čelnici Poljske, Japana i Italije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nisam ja ništa 19.04.2022.

    Ponaša se kao Mumija

  • 19.04.2022.

    Razni Eaglebergeri i ostala bjelosvjesta oligarhija nama je nametnula embargo na uvoz oružja jer bismo rat riješili za tri mjeseca, a sada futraju Ukrajince svime i svačime. Ne kažem, neka se ljudi bore i brane, ali serem vam se u licemjerna anglosaksonska dvojna mjerila.

  • Usora1 19.04.2022.

    senilac ujko joe i ludak zelenski... nece rat skoro zavrsiti. ono sto je najzalosnije nije trebao ni poceti.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare