To je to što me zanima!

Biden uskoro objavljuje imena kandidata za članove vlade

Novoizabrani predsjednik koji dolazi iz demokratskih redova, obećao je da će imenovati administraciju koja odražava raznolikost zemlje
Vidi originalni članak

Izabrani američki predsjednik Joe Biden u utorak će objaviti imena prvih kandidata za članove svoje buduće vlade, rekao je u nedjelju budući predstojnik ureda Bijele kuće Ron Klain.

POGLEDAJTE VIDEO: Trumpovi u svađi 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U utorak ćete saznati tko će biti članovi vlade izabranog predsjednika - rekao je Klain u intervjuu za ABC-jevu emisiju 'This Week'.

Novoizabrani predsjednik koji dolazi iz demokratskih redova, obećao je da će imenovati administraciju koja odražava raznolikost zemlje. Prošli je tjedan otkrio da je već izabrao novog ministra financija.

UDARAC TRUMPU Gotova kontrola: Georgia je potvrdila Bidenovu pobjedu

- Donijeli smo odluku. I vidjet ćete da je riječ o osobi za koju vjerujem da će biti prihvatljiva svim demokratskim strujama, od progresivnih do umjerenijih saveza - rekao je Biden na konferenciji za novinare. 

Među kandidatima za Bidenov uži izbor su bivša predsjednica FED-a Janet Yellen, aktualna guvernerica FED-a Lael Brainard, zatim bivša guvernerica FED-a Sarah Bloom Raskin i predsjednik Banke federalnih rezervi Atlante, Raphael Bostic.

BIDENOV TRIJUMF BLIŽI Trump izgubio još tri presude

Bideen sastavlja novu administraciju dok aktualni predsjednik Donald Trump i dalje odbija priznati poraz i pokušava osporiti rezultate izbora iznošenjem neosnovanih optužbi o rasprostranjenoj izbornoj krađi.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • igidus 22.11.2020.

    meni ni u dzep ni iz dzepa, a ko je tam na vlasti zaboli me nek se pobiju i tako su najgori narod koji poznajem

  • posljednji zagorac 22.11.2020.

    Bumo si svi njega dooobro zapamtili... yeèp$

  • 22.11.2020.

    nije mi prethodhi bio baš simpatičan,ali Joe izgleda ko da je grobaru s lopate pobjego,više liči na svećenika nego na predsjednika USA

Komentiraj...
Vidi sve komentare