To je to što me zanima!

Bidenov sin u središtu seks skandala: Procurile tisuće fotki s drogom i prostitutkama

Desničarska skupina Marco Polo objavila je gotovo 9000 fotografija s Hunterova prijenosnog računala na kojima se vidi kako se drogira i zabavlja gol s prostitutkama
Vidi originalni članak

Sin američkog predsjednika Joea Bidena, Hunter, puni ovih dana naslovnice medija jer se našao usred seks skandala. Naime, procurile su tisuće fotografija na kojima se gol zabavlja uz drogu i prostitutke.

Desničarska skupina Marco Polo objavila je gotovo 9000 fotografija s Hunterova prijenosnog računala na kojima se vidi kako se drogira i zabavlja gol s prostitutkama. Među ukupno 8864 slike ima i svakodnevnih obiteljskih fotografija s ocem Joeom i ostalim članovima Bidenove obitelji.

NOVI GAF Biden je pao na koljena tijekom podijele diploma u Coloradu: 'Ma, poskliznuo se na pozornici'

Fotografije su nastale u periodu od 2008. do 2019. godine na Havajima, Cabo San Lucasu, Kosovu, Kini, Londonu, Parizu i Rimu, navodi Daily Mail, a izvučene su iz Hunterove MacBook aplikacije Pro iPhoto i iz iPhonea XS, 674 slike poslane su tekstualnim porukama, 579 je snimaka zaslona, 40 ih je poslanih preko WhatsAppa i 111 drugim putem.

DEMOKRATI U PANICI Tjedan iz pakla za izubijanog Bidena jer 63 posto glasača ga smatra mentalno nesposobnim

Objava ovih fotografija šok je za obitelj Biden budući da, osim Hunterovih eksplicitnih fotografija, ima i fotografija maloljetnih članova obitelji.

Biden je u travnju najavio da ponovno kreće u utrku za novi mandat u Bijeloj kući, a ovaj skandal njegovog sina mogao bi ostaviti mrlju na predsjedničkoj kampanji.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Usora1 10.06.2023.

    Nije bitno je li istina, bitno je naglasiti “desnicarska skupina”.. nije bitno sto je e na racun amera, bitno je optuziti trumpa sto guzi na svoj racun i jos posteno plati…😅

  • gowron 09.06.2023.

    I tata bi,sine

  • bečar-bečar 09.06.2023.

    bilo bi čudo da se ne drogira🖕

Komentiraj...
Vidi sve komentare