To je to što me zanima!

Djevojčica (4) u BiH umrla od vrućine zatvorena u automobilu

Četverogodišnja djevojčica tragično je preminula u okolici Banje Luke u BiH nakon što je satima bila u zaključanom automobilu, izvijestili su u nedjelju lokalni mediji
Vidi originalni članak

Iz Okružnog tužiteljstva u Banjoj Luci potvrdili su kako istražuju slučaj smrti djeteta koje je u subotu pronađeno mrtvo u automobilu parkiranom u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Donja Piskavica.

Pozivajući se na izvore bliske istrazi, portal "Nezavisnih novina" objavio je kako je djevojčica umrla zbog visokih temperatura a nije jasno zbog čega su je članovi obitelji ostavili samu u automobilu.

UŽIVO: DETALJI STRAVE U POREČU Njemački par ostavio curice u autu sat vremena dok su oni šopingirali: Završile u bolnici

Po nalogu tužitelja bit će obavljena obdukcija kako bi se utvrdile točne okolnosti i uzroci smrti.

Užasan slučaj i u Poreču

Podsjetimo, policija je jučer u Poreču uhitila par iz Njemačke koji su ostavili dvije curice i psa zaključane sat vremena u automobilu dok su šopingirali. Djevojčice su hospitalizirane i osjećaju se dobro. 

Kako saznajemo od ravnateljice Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Istarske županije Gordane Bilić Antić, djeca su u Opću bolnicu Pula zaprimljena u pregrijanom stanju, te im je odmah dana infuzija i ostali medekamenti u slučaju toplotnog udara, te nisu bila životno ugrožena. Da nije bilo anonimne dojave policiji, vjerojatno nekog tko je igrom slučaja parkirao baš do automobila Nijemaca i vidio iscrpljenu i dehidriranu djecu, čitava je priča možda mogla i kobno završiti.

Danas bi tijekom dana trebala biti otpuštena iz bolnice.

Idi na 24sata