News

Komentari 176

Njemački par ostavio curice u autu sat vremena dok su oni šopingirali: Završile u bolnici

Njemački par ostavio curice u autu sat vremena dok su oni šopingirali: Završile u bolnici

Policija u Poreču je dovršila kriminalističko istraživanje nad njemačkim parom koji je ostavio curice od 6 i 8 godina u automobilu. Djevojčice se nakon liječničkog pregleda osjećaju dobro...

Hospitalizirane djevojčice u dobi od 6 i 8 godina koje je njemački par ostavio sat vremena zaključane u automobilu ispred trgovačkog centra osjećaju se dobro, neslužbeno doznaje Glas Istre. S njima je u automobilu bio i pas.

Pratite uživo:

Privedena 28-godišnjakinja je majka djece koje je ostavila u zaključanom automobilu, a uhićeni 28-godišnjak je njen partner.

Naime, policija je u petak, 30. srpnja oko 19,30 sati zaprimila dojavu da je na parkiralištu u Ulici Mate Vlašića u Poreču u automobilu VW Caddy, njemačke registarske oznake zaključano dvoje djece i pas. 

Policija je pozvala ekipu hitne medicinske pomoći Poreč koji su pružili pomoć djeci koja su zbog razvijenih simptoma toplinske iscrpljenosti prevezena u pulsku bolnicu. Nakon što im je pružena adekvatna pomoć, djeca su otpuštena iz bolnice dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska ambulanta.

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjom njemačkom državljankom i 28-godišnjim njemačkim državljaninom te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo povreda djetetovih prava i kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja. 

O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo i centar za socijalnu skrb.