To je to što me zanima!

BiH: Konobarica "napuhala" preko pet promila alkohola

Sredovječna žena iz BiH šokirala je prometne policajce koji su je zaustavili dok je upravljala automobilom, a alkotestom je potvrđeno kako u krvi ima rekordnih 5,19 promila alkohola
Vidi originalni članak

Ženu, za koju se zna da ima 46 godina i da je iz Bosanske Gradiške, policija je zaustavila u kasnim noćnim satima 9. listopada u okolici grada. Na prvi pogled uopće nisu opazili da je potpuno pijana, jer je djelovala stabilno kada je izašla iz automobila, no ispostavilo se kako zapliće jezikom.

UHITILI GA Lika: Na autocesti zaustavili auto, vozač imao 3,92 promila i kod sebe nije imao vozačku

"Kada je izmjereno ovako visoko prisustvo alkohola u krvi, policajci su se začudili da je to uopće moguće. Pojedinci sumnjaju u instrument, ali tome nema mjesta. Ista osoba, evidentirano je u policijskim dokumentima, prethodno je kažnjena zbog 3,5 promila alkohola u krvi, ali se očito nije promijenila. Nastavila je piti i voziti", kazala je policijska glasnogovornica Vesna Vučić za portal Srpskainfo.

PIJANI ZA VOLANOM Teška nesreća kod Križevaca: BMW-om s 2,25 promila zabio se u auto iz suprotnog smjera

Žena, za koju portal navodi kako je po zanimanju konobarica te kako "voli pisati poeziju i nostalgične tekstove", morala je provesti noć u policijskoj postaji dok se nije otrijeznila. Uz to joj slijedi kazna u protuvrijednosti od 200 eura i dva mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare