To je to što me zanima!

BiH: Pregazila svoju mamu koja joj je držala sina (2)

M.G. (33) kod majke je ostavila sina na čuvanje. umjesto da Golfom krene naprijed, krenula je unatrag. Udarila je majku. Umrla je od ozljeda
Vidi originalni članak

Nevenka GrujiĆ (50) iz Sokoca u Bosni i Hercegovini poginula je u nedjelju ispred svoje kuće. Automobilom ju je slučajno pregazila njena kći M.G. (33).
Kao i svakog jutra, kći je majci na čuvanje dovezla dvogodišnje dijete. Nakon što su se pozdravile, mlada žena, umjesto da Golfom krene naprijed, krenula je unatrag. Udarila je majku, koja je držala u rukama njezina sinčića. Nevenka Grujić pritom je teško ozlijeđena i nakon nekoliko sati umrla je u Kliničkom centru Kasindo. Mališan je, na sreću, samo lakše ozlijeđen, ali su ga zadržali u bolnici na promatranju. Vjerojatno ga je baka uspjela odbaciti.
- Majci je dala dijete u naručje i kad je ušla u vozilo, umjesto da krene naprijed, krenula je unatrag. Pregazila je majku, koja je držala njeno dijete u naručju. Vidjevši što je uradila, vjerojatno iz očaja, sletjela je u kanal kraj ceste - ispričao je susjed, a izvijestili su mediji u BiH.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • COSA-NOSTRA 27.04.2009.

    Ćofi je dobro rekao, velika je vjerovatnost da je Golfu mjenjač malo zbucan. Ali pošto ste vi svi ovdje velike bezdušne frajerčine, onda biće vozite Ferrarije koji imaju drugačiji mjenjač pa eto... odakle biste i znali išta o Golfu. Svašta se živom čoviku može dogodit, neovisno o spolu. Žene jesu smotaniji vozači, ni meni nisu najdraže kad ih vidim ali ipak su i sigurniji vozači ma šta vi mudrovali. Ja sam žena pa imam A,B,C i E kategoriju i radila sam kao vozač, vozim i auto i motor i sve šta mi dođe pod ruku jer jedino to u životu dobro radim. Možda bi bilo bolje da dobro kuvam ali u mene je tako kako je a svi muški kojima to smeta nek sidnu na pod i plaču iz svega glasa jer manje će pišat.

  • Ćofi 27.04.2009.

    Oj, ljudi lakše malo...zar mislite da nema veze to što se kod VW automobila rikverc nalazi ispred prve brzine i kod malo istrošenih mjenjača zna doć do slučajnog šaltanja u rikverc umjesto u prvu? Baš zato nikada u koloni ne stojim iza starijeg VW-a :)

  • daxdax 27.04.2009.

    Žene su loši vozači i zato što imaju dokazano smanjeni kut gledanja.Onda okreću glavu na sve strane zbog tog hendikepa,pa ne vide napred :) A dam se kladiti da bi vidjele vrlo dobro da im recimo Fabio Corona pokaže penis recimo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare