To je to što me zanima!

BiH: Puljanina su ubili zbog dugova, a tijelo zazidali?

Tijela Mithata Mekića i Lucie Cortez Salas našli su u utorak na planini Bjelašnica. Tijela Marija Tolića i Vernera Ajdarija navodno su zazidana u kući
Vidi originalni članak

Zbog sumnje kako su umiješani u likvidaciju u ožujku nestalog  Marija Tolića (42) iz Pule, njegova prijatelja Vernera Ajdarija (33) iz Travnika te Mithata Mekića iz Novog Pazara i njegove trudne djevojke Lucije Salas Cortez (26) iz Bolivije, sarajevska policija uhitila je Sarajlije Zijada Ziku Turkovića (44), Suada Glavinića i Sašu Stjepanovića. Tereti ih se da su žrtve mučili i zakopali u okolici Sarajeva, kao i da su 2007. na sarajevskom aerodromu opljačkali 2,5 milijuna KM. Iz izvora bliskih istrazi doznajemo kako su istražitelji u utorak na obroncima Igmana, kraj vikendice ranije pritvorenog Seada Dumanića, pronašli dijelove dvoje raskomadanih ljudi. Obdukcijom je, neslužbeno doznajemo, potvrđeno kako je riječ o Mithatu Mekiću i njegovoj djevojci. Trupla Marija Tolića i Vernera Ajdarija, koja su navodno zazidana, još nisu našli. Tolić i Ajdari krajem ožujka krenuli su u Sarajevo kod Turkovića po dug od više desetaka tisuća eura, poslije čega su nestali.
- Živim u agoniji. Srce mi govori jedno, razum drugo. Samo da ga pronađu, živog ili mrtvog - priča Tolićeva supruga Jasmina držeći u naručju 4-mjesečnog sina koji se rodio poslije očeva nestanka. Slučaj se počeo raspetljavati u srpnju kad je Tolićeva obitelj došla do svjedoka pokajnika, Hajrudina Memovića iz Prijepolja. Istražiteljima je ispričao kako su trudnoj Bolivijki razrezali trbuh i izvadili bebu pred njezinim dečkom. Njemu su iskopali oči. Oboje su ubili rafalima iz strojnice i zatim polili kiselinom. Slučaj istražitelji povezuju s operacijom Balkanski ratnik u kojoj je prošle godine u Urugvaju zaplijenjeno 2,7 tona kokaina vrijednog 120 mil. eura.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • HUMI 22.09.2010.

    Što je ovo došlo na svit !!???

  • mellifera 196666 22.09.2010.

    Nema te krajnosti koje ljudi nisu u stanju učiniti za novac.Očito se radi o mafijaškom obračunu sudeči prema količinin novca i vozilu smrtno stradalih.

  • stari mudrac 22.09.2010.

    nisam znao da HDZovci i mafijaške obračune komentiraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare