To je to što me zanima!

BiH: Tešku nesreću s troje mrtvih skrivila je koza u autu?

Automobil se izravno sudario s drugim vozilom kod Ključa u BiH, a pretpostavlja se kako je koza koja je bila u automobilu naglo skočila na vozača i omela ga
Vidi originalni članak

Tešku prometnu nesreću u kojoj je u noći na ponedjeljak poginulo troje ljudi u BiH navodno je skrivila koza koja je s njima bila u automobilu. Među poginulima je i dječak (14). Automobil se izravno sudario s drugim vozilom kod Ključa u BiH, a jednog muškarca koji je teško ozlijeđen su hitno prevezli u bolnicu u Bihaću.

Pretpostavlja se kako je koza koja je bila u autu naglo skočila na vozača i omela ga. U nesreći je stradala i koza, javlja Oslobođenje.ba. Vozač navodno nije na vrijeme reagirao na to da je prešao u suprotnu traku na cesti te da mu iz suprotnog smjera ide drugi auto.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • cvrčak2 01.09.2011.

    da je koza imala sjedalicu, sve bi bilo drugačije.

  • pravda na djelu 73 31.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • babygirl 31.08.2011.

    vip330;pise i da je koza stradala,citaj malo bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare