To je to što me zanima!

'Bijeg Brune Bušića u emigraciju organizirala je Udba. Istu vezu za inozemstvo imao je Tuđman'

NOVI EXPRESS U prvom izboru Tuđmana za šefa HDZ-a, najvažniji paket glasova stigao je busom iz Osijeka. Skup je službeno otkazan, ali delegati su nastavili put - znali su da će se skup održati. Tko im je javio?
Vidi originalni članak

Morat ću nositi pancirku nakon objave knjige, rekao nam je Stipe Mesić u vrijeme dok su njegovi opsežni, dvosveščani memoari (“Progon i nacionalno buđenje”/”Borba za demokratsku Hrvatsku”, naklada Golden marketing i Tehnička knjiga) još bili u pripremi. Nije pretjerivao.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • Miovil 11.11.2023.

    Sve je to dobro štivo .Ima dosta pikanterije.Samo tko će to čitati.Koga vise zanima UDBA i udbaši .Proljećari ,emigranti ,razni disidenti.Poistovijetili su mnogi ustaške emigrante sa Proljećarima.U isto vrijeme bilo je na stotine tisuća ekonomskih migranata sirom Evrope ,Amerike i Australije.To bi možda bilo zanimljivo opisati.Dok su u Jugoslaviji komunističke glavešine i njihova djeca dijelili radna mjesta po podobnosti.Radnička talentirana djeca morala su napustiti svoju domovinu.Nažalost nešto se slično i sad događa.

  • patak Bubi 11.11.2023.

    Još kad bi Joža Manolić objavio svoje memoare, to bi tek bila bomba.

  • patak Bubi 11.11.2023.

    Patogeneza HDZ-a, sviđa mi se taj izraz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare