To je to što me zanima!

'Bijesnim autima zauzeli su po dva mjesta. Kakva bahatost!'

Bilo je tek 10 ujutro, bio sam siguran da ću naći mjesto. No sve je bilo zauzeto. Baš sam išao vidjeti kako je to moguće. I vidio da su ovi s bijesnim autima namjerno zauzeli po dva mjesta, priča čitatelj
Vidi originalni članak

Išao sam ujutro u grad obaviti nekoliko stvari i uputio se auto parkirati u podzemnoj garaži Zagrad, počinje priču naš čitatelj koji nam je poslao video iz Rijeke.

- Bilo je tek oko 10 ujutro i mislio sam da ću sigurno naći mjesto. Začudilo me je kada sam vidio da na garaži piše da su sva mjesta već zauzeta jer garaža broji oko 300-tinjak mjesta - nastavlja čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Auto je parkirao na obližnjem parkiralištu, ali odlučio se vratiti i provjeriti jesu li stvarno sva mjesta zauzeta. 

- Zatekao sam redove auta parkiranih na dva mjesta. Razumijem da se radi o 'skupljim' automobilima, ali ovo je krajnje bezobrazno. Ako ih je već toliko strah da ih netko ne ogrebe ili udari, trebaju ih parkirati na nekom drugom mjestu  -ljut je čitatelj.

UZ SAM MARKOV TRG Dok ostali zastupnici plaćaju parking, Đakić parkira 'mukte'

Rekao je kako nije iznimka da se ova situacija događa.

- Godinama parkiram u Zagradu i znao sam vidjeti ovakve prizore. Ali u zadnje vrijeme takva praksa je postala više pravilo nego iznimka i to stvarno mora prestati. - zaključuje.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • 16.10.2019.

    Volio bi znati po cemu su to bjesni auti ?

  • ksena01 15.10.2019.

    Zagrad ima najmanja moguca mjesta. I zaista i sa prisjecnom sirunom automobila u problemu si izaci na 2 strane. Trebalo bi provjeriti da li je uopste ispostovan zakonski minimum sirine parkinga, a i od kada je taj zakon

  • bluesbob 15.10.2019.

    To janjevci u Dubravi rade svakodnevno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare