To je to što me zanima!

Biker je htio biti opasan frajer, ali je naletio na - opaku ljevicu

Rusija: Nakon nesuglasica, biker i vozač auta svoj su verbalni sukob pretvorili u fizički. No, nije dugo trajalo. Nakon ljevice koja je sjela na licu bikera - sve je stalo
Vidi originalni članak

Ovaj biker iz Rusije dobro će zapamtiti da se nije dobro baš sa svakim 'bosti', odnosno ovaj video jasno pokazuje kako nije svaki biker 'hrga koja lomi kosti'. Doduše, ovaj je to čak i želio biti, ali nakon jedne ljevice mladoga vozača auta, koja mu je sjela točno u lice, odjednom se 'ohladio'.

Dvojac se sukobio (barem po onome što se vidi na snimci) jer vozač auta nije htio propustiti bikera da prođe svojim masivnim Harley Davidsonom između njega i drugog auta. Biker se naljutio, nešto dobacio vozaču kojem se očito 'zamračilo', te je svojim autom pribio Harley uz drugi auto. Nakon toga, biker je 'poludio' i počeo skakati po 'haubi' vozačevog automobila, a zatim i šakama udarati po suvozačevom prozoru gdje je sjedila žena, vrlo vjerojatno vozačeva djevojka. 

Vozač auta je tada izašao, skinuo naočale i već nakon prvog zamaha rukom vidjelo se da bikeru nije svejedno, iako je uspio izbjeći udarac. No, nakon par sekundi odmjeravanja vozač je ljevicom uspio pogoditi bikera točno u lice, nakon čega se ovaj 'složio na pod' kao 'pokošen'. Biker se odjednom smirio, te se više nije htio tući, a njegov kolega pokušao je smiriti strasti. 

Mladi vozač automobila zatim se htio vratiti u auto, ali je ipak odmah izašao i nogom nekoliko puta 'poput manijaka' opalio po motoru. Očito ga dobro pogođena ljevica nije dovoljno ispuhala. 

Nakon toga svi su se uhvatili mobitela, pa se pretpostavlja da su zvali policiju.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • DraganMirovic 22.07.2014.

    nista drugo I neznaju...

  • ZelenaHrvatska 29.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ban_ana8 27.05.2014.

    Bravo dečko

Komentiraj...
Vidi sve komentare