To je to što me zanima!

Bikeri okupirali Poreč: Uživali su u utrkama i ludim vožnjama

Osim zabave, motoristi redovito organiziraju i humanitarne akcije, a sav prihod namijenili su Društvu invalida Poreča. Akcija se provodila tako što se na dva punkta u kutije sakupljala potrebita donacija
Vidi originalni članak

U Novoj Vasi kod Poreča pet dana osjećao se miris spaljenih guma i benzina na 14. izdanju Bike&Rock Daysa u organizaciji moto kluba Highlanders.

Više od 4000 ljubitelja motora uživalo je u programu koji je počeo već u srijedu u Novoj Vasi te defileom u Poreču. Bajkeri su turističkim brodovima obišli i Limski kanal, a tijekom vikenda cijeli dan su sudjelovali u utrkama i tuning showu.  Kao gost nastupio je i Dejan Špoljar, jedan od najboljih kaskadera ovih prostora. 

Osim tradicionalnog defilea Porečom gdje je u uvali Peškera kilometarsku bučnu povorku motorista dočekao gradonačelnik Loris Peršurić, svi sudionici su se u večernjim satima odlično zabavili i koncertima. U petak je nastupio Edi Maružin i Banditi, a u subotu Jura Stublić i grupa Film, i drugi izvođači.

Osim zabave, motoristi redovito organiziraju i humanitarne akcije, a sav prihod namijenili su Društvu invalida Poreča. Akcija se provodila tako što se na dva punkta u kutije sakupljala potrebita donacija. U organizaciji susreta ove godine sudjeluju i članovi DVD-a iz Tara, Višnjana, Kaštelira i Vižinade koji su pomogli kod osiguranja, a za rad nisu željeli naknadu, već su svoj dio također donirali u humanitarne svrhe, Društvu invalida Poreč.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare