To je to što me zanima!

Bilač: Kosor je naredila moje isključivanje i sada pere ruke

Ja sam napisala pismo, a od predsjednice stranke sam očekivala komentar na sadržaj. Na žalost, ona govori o sukobu ljudi, komentirala je Sanja Bilač
Vidi originalni članak

Splitska vijećnica HDZ-a Sanja Bilač za Dnevnik 3 HTV-a je komentirala kako se potvrdilo ono o čemu je ona govorila, a to je da se boljševičkim metodama pokušavaju ukloniti oni koji drugačije misle. Vijećnica je prije tri dana od predsjednice stranke Jadranke Kosor zatražila neopozivu ostavku, a nakon toga su se pojavile informacije da će Kosor Bilač izbaciti iz HDZ-a. 

- Ja sam napisala pismo, a od predsjednice stranke sam očekivala komentar na sadržaj. Na žalost, ona govori o sukobu ljudi, a radi se zapravo o sukobu ideologije. Sigurna sam da je ovo prijelomni trenutak. Jadranka Kosor ne može pobijediti - rekla je Bilač. Dodala je kako je zato odlučila povući zahtjev za neopozivu ostavku Kosor. Bilač kaže kako poziva članove HDZ-a da se izbori za HDZ kakav svi žele.

- Kosor jest naredila moje isključivanje iz stranke, a nakon toga pere ruke kao Poncije Pilat i daje drugima da to završi umjesto nje - rekla je splitska vijećnica HDZ-a. Komentirala je i koaliciju HDZ-a sa strankom Željka Keruma te je naglasila kako bi voljela vidjeti program HGS-a na temelju kojeg je dogovorena ta koalicija. Kaže kako taj program nitko nikada nije vidio koliko ona zna.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • senjska_ruka 12.03.2012.

    , bravo Jadranka, iskljuci je......

  • ciara46 11.03.2012.

    Samo hrabro napred Sanja, ona je uskoro aut

  • LOLO_1 10.03.2012.

    Post. Gosp. Bilac! Imate srecu da zivite u ovom stoljecu. Prije dosta godina uz Jacine preporuke zavrsili bi na lomaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare