To je to što me zanima!

"Bilo bi neozbiljno od Kolinde da izbjegne susret samnom"

Na najave premijera Oreškovića da će ga uhititi ako uđe u Hrvatsku Šešelj odgovara: "Taj vaš premijer je već odavno bivši i njegove riječi nemaju nikakvu težinu"
Vidi originalni članak

Nakon što je na društvenoj mreži objavio kako je dobio diplomatsku putovnicu te da uskoro dolazi u Hrvatsku, Vojislav Šešelj je za RTL kazao kako će u Zagreb doći za 10-ak dana te će održati konferenciju za novinare. 

- Susrest ću se s istaknutim političarima koji će htjeti sa mnom se susresti. Vjerojatno ću se naći i sa svojim haškim supatnicima, primjerice, s generalom Mladenom Markačem - rekao je 'četnički vojvoda' i dodao kako će napeti odnosi Zagreba i Beograda biti tema njegove konferencije.

Na najave premijera Oreškovića da će ga uhititi ako uđe u Hrvatsku Šešelj odgovara: "Taj vaš premijer je već odavno bivši i njegove riječi nemaju nikakvu težinu. Znam da je određeni državni organ donio odluku da mi se zabrani ulazak u Hrvatsku 20 godina. Ali, to se odnosi samo na običnog građanina, a ne na nosioca diplomatske putovnice. Jer da Hrvatska sad nešto pokuša protiv nosioca srpske diplomatske putovnice, to bi odmah inciralo progon hrvatskog veleposlanika iz Beograda. Tako vam je to u diplomaciji".

Nada se i susretu s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.

- Ja ću podnijeti službeni zahtjev za taj susret. Bilo bi neozbiljno s njene strane da izbjegne taj susret i zašto bi ga izbjegla - rekao je Šešelj.


 

Idi na 24sata

Komentari 296

  • 24.08.2016.

    Sotono

  • MAX 2010 24.08.2016.

    dakle >"teško i neizlečivo bolestan" umjesto susreta s Bogom- španciral bi po Zagrebu,a primanje u gradskoj.........

  • Jacky123 24.08.2016.

    ja se njemu samo mogu smijati ili je jud ili dobar komicar

Komentiraj...
Vidi sve komentare