To je to što me zanima!

'Bilo je to pola sata apokalipse. Čula sam hitac, letjele su baklje, sve su nas mogli dići u zrak'

Ozlijeđeno je 20 policajaca i 15 huligana • Napadači su zapalili kombi s policajcima • Četiri čovjeka imaju prostrijelne rane: "Huligani su okružili benzinsku postaju i restoran te napadali policajce svime što su dohvatili"
Vidi originalni članak

Prvo sam čula galamu, a potom povike: "Pucaj, pucaj!", nakon čega je uslijedila pucnjava. Čula sam ispaljeni hitac iz oružja. Prestrašila sam se i potrčala prema benzinskoj postaji da se sklonim. Spašavala sam živu glavu. Bila je zatvorena, svjetla su bila ugašena. Lupala sam po vratima. Djelatnice su mi otvorile i pustile da se sklonim. Sakrile smo se u skladište. Ubrzo nakon toga više od 60-ak navijača opkolilo je benzinsku postaju i restoran. Napadali su policajce.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • karađorđe 22.05.2022.

    A da malo naše vlasti proanaliziraju šta je svojevremeno napravila Margaret Thacher sa Engleskim navijačima i to primjene kod nas pa onda vjerojatno ne bi bilo ovakvih neciviliziranih i divljačkih ispada. A vjerojatno bi i prosječan navijač nedjeljom mogao povesti i djecu na utakmicu.Ovako su utakmice izgleda samo za kretene kojima ni nije stalo do nogometne predstave i kluba nego do tučnjave,nereda i kaosa.Što se više puta potuku to bolje kotiraju u hijerarhiji svojih navijačkih skupina. Tome treba više stati na kraj na bilo koji način jer za takvo ponošanje nema opravdanja. Sramota

  • ceralaz 22.05.2022.

    kojekakvi huligančići se sjete i prave nered gdje stignu.... A da ih malo zatvorimo na koju godinu... 10 je previše da ne bi predugo živjeli na tuđoj grbači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare