To je to što me zanima!

Bio je i diskoklub: Brod iz Ciste Velike opet će "zaploviti"

Sve je u njemu bilo od pliša i ariša. U krmi su bila 103 sjedeća mjesta, a imao je i bazen s ribama. Gosti su sami lovili ono što su poslije jeli, govore susjedi
Vidi originalni članak

Od 1960-ih “usidren” je u Cisti Velikoj, gotovo 30 kilometara od mora. Bio je to diskoklub i restoran, atrakcija cijele Dalmacije. Od početka rata propada, a danas ga obnavljaju potomci Mirka Jelina, koji ga je sagradio.

- Sve je u njemu bilo od pliša i ariša. U krmi su bila 103 sjedeća mjesta, a imao je i bazen s ribama. Gosti su sami lovili ono što su poslije jeli - govore susjedi.

Brod čeka dan kad će ponovno “zaploviti”. Nismo saznali koja će mu biti namjena jer su vlasnici u Njemačkoj. Susjedi kažu kako je zasad obnovljena paluba. Obložena je kamenom. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • ojčoićopgzhglč 12.12.2011.

    Je li vam fratar pričao onaj vic o velikim i malim Hrvatima?

  • ojčoićopgzhglč 12.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ojčoićopgzhglč 12.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare