To je to što me zanima!

Bio je u sukobu interesa: Sud je odbio Karamarkovu žalbu

Povjerenstvo je utvrdilo da je Karamarko bio u sukobu interesa zbog poslovanja tvrtke Drimia u vlasništvu njegove supruge s tvrtkom lobista MOL-a Josipa Petrovića
Vidi originalni članak

Upravni sud u Zagrebu odbio je tužbu bivšeg predsjednika HDZ-a kojom je Tomislav Karamarko tražio poništenje odluke Povjerenstva za sukob interesa. Ono je utvrdilo da je kao potpredsjednik Vlade bio u sukobu interesa. Sud je potvrdio da je odluka povjerenstva zakonita. Bivši čelnik HDZ-a ima pravo na žalbu na odluku suda, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, Povjerenstvo je utvrdilo da je Karamarko bio u sukobu interesa zbog poslovanja tvrtke Drimia u vlasništvu njegove supruge s tvrtkom lobista MOL-a Josipa Petrovića.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Zorba 21.12.2016.

    Onoj konzultantici bi tribalo dic spomenik jer nas je rijesila najveceg zla u Rvackoj poviesti od rata naovamo, Dok je mutavi trova Rvacku crvenokosa je s Jovom Petrovicem cinila dobar posal i lisila nas kolere

  • Preteznovedro 27.09.2016.

    Ma nemoj biti tako tužan. Pa nisi ostao bez miliuna. Imaš ti za 5 života.

  • 27.09.2016.

    Hrvatske pravne institucije rade svoj posao, ali bogami draga to je mlaćenje prazne slame. Ostavite Karamarke, Kalmete i Sanadere na miru. Svi znamo sve. Znamo sve o ekonomskoj i pravnoj devastaciji Hrvatske. Okrenimo stranicu i idemo jovo-nanovo. Idemo s HDZ-om i Mostom u nove gospodarske, socijalne, demokratske i pravne bitke. Što je bilo, bilo je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare