To je to što me zanima!

'Bio sam sam. I za Saudijsku Arabiju letio s jednim koferom'

U tjedniku Express se, osim najžešćih tekstova o nogometu, nalaze priče o novoj stranci koju žele osnovati bijesni SDP-ovci. Tu je i priča o velikoj i tajnoj akciji spašavanja Ive Sanadera...
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić je pričao kako je posve sam, s jednim koferom, otišao u Saudijsku Arabiju, kako je iza sebe imao samo obitelj. I nikoga više. I kako je znao da će se vratiti.

U novom broju tjednika Express Josip Mlakić, Edo Popović i Emir Imamović Pirke pišu o Modriću, Thompsonu, Šukeru... Naslovnicu novoga broja Expressa posvećenu sportskom trijumfu naslikao je akademski slikar Stjepan Šandrk. Poslao je osječki umjetnik jedinstvenu poruku s običnim hrvatskim navijačima i simbolom Francuske Republike u pozadini, slavnim prizorom Marianne koja vijori trobojnicu. Marianne predstavlja Francusku kao državu, ali ona je zapravo alegorija slobode i razuma.

U tjedniku se, osim najžešćih tekstova o nogometu, nalaze priče o novoj stranci koju žele osnovati bijesni SDP-ovci. Tu je i priča o velikoj i tajnoj akciji spašavanja Ive Sanadera, ali i intervju s izraelskim književnikom Nirom Baramom, nasljednikom slavnog Amosa Oza, te talijanskim piscem Antonijom Scuratijem, koji današnju situaciju u Italiji uspoređuje s vremenom fašizma.

Novi Express čitateljima daruje najveći i najbogatiji prilog posvećen kulturi u zemlji, magazin Artis.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • škver 20.07.2018.

    Koji muškarčina,rasplakao me. H,ha! Budi muško.

  • 19.07.2018.

    Da si ostal u BiH nebi ni za kofer imal bez hadezeove pomoci; tak da te Hrvatska ucinila covjekom i omogucila ti je taj kofer!

  • Papatest 19.07.2018.

    Jesu li ti dali devu da ti pravi društvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare