To je to što me zanima!

'Bio sam u Remetincu, ali su optužbe protiv mene odbacili'

Crnoja kaže da na spornom zemljištu planira napraviti obiteljsku kuću i da je u fazi ishođenja dozvole. Dodaje da prijavom u Samoboru nije izbjegavao plaćanje prireza
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Mijo Crnoja u Dnevniku HTV-a izjavio je kako ima rješenje Općinskog suda u Samoboru u kojem je odbačena zabilježba roka od tri godine u kojem na dobivenom zemljištu mora izgraditi kuću. Uklonjen je, kaže Crnoja, i rok od 10 godina u kojem on kuću ne smije prodati.

- To rješenje govori da ja raspolažem svojim zemljištem i da njime mogu raspolagati kako hoću - rekao je Crnoja dodavši da je u fazi ishođenja dokumentacije za građevinsku dozvolu i da od gradnje obiteljske kuće na mjestu današnje drvene straćare ne kani odustati.

Na pitanje je li se prijavio u Samoboru kako bi izbjegao plaćanje prireza u Zagrebu u kojem zapravo živi odgovorio je da je riječ o medijskim insinuacijama i napadima na njega:

- Ja koji sam bio spreman život dati za ovu domovinu na tako niske grane se ne bih spustio.

Crnoja kaže da je spreman podmiriti dug Gradu Zagrebu za prirez. Upitan o optužbama da je nasilnik Crnoja je rekao:

- Optužbe protiv mene su odbačene. Da, bio sam u Remetincu zbog tučnjave. Napali su me kao službenu osobu, napala su me dva vozača. Dobio sam rješenje da mi se isplati odšteta zbog neutemeljenog uhićenja. 

Idi na 24sata

Komentari 551

  • Priska Bresci 27.01.2016.

    Taj je bas crnoja !!! Pokupi si krpice i Odi.jel ima toliko poštenih i siromašnih ali pametni branitelja da nisu zaslužili da ih neko kao ti zastupa. To je tipično za HDZ. Drugi gladni a ovaj se razbaciva sa imovinom i jos tomu laže .onda bi morali svi dobiti kao ti ili ima privilegija za mene je svatko branitelj ko je na bilo koji način branio HR ne zaboravite tu i a i ma braniteljica !!!!!!!!

  • Goga Gogic 27.01.2016.

    Netrebaš ti plačat porez ti si izvan zakona. Thompson, Sanader, Čobanković, Polančec itd, to su jedni od največih domoljuba Hrvatske...

  • Nikola Kondor 27.01.2016.

    Ovo je stvarno sramota,ni Remetinec me neče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare