To je to što me zanima!

Biograd: Vozačica u 11.20 ujutro napuhala 2,61 promila!

Ona je u akciji "Vikend" najviše napuhala od svih kontroliranih vozača, a zaustavljena je u svom Passatu, nakon čega ju je policija zadržala na triježnjenju u policijskim prostorijama
Vidi originalni članak

Najviše alkohola prije sjedanja za volan automobila, prošlog vikenda popijeno je u Biogradu. Tako kaže policijska statistika u njihovoj akcija "Vikend", u kojoj kontroliraju promet u dane opuštanja od posla. To, međutim, uključuje i petak, a ovog tjedna najjači "ulov" odradili su prvog dana akcije i to prije podneva.

- U  petak, 31. siječnja u 11.20 sati u Biogradu, policijski službenici su zatekli 46-godišnju vozačicu kako upravlja Volkswagen Passatom zadarske registracije  pod utjecajem alkohola od 2,61 promila. To je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda - kaže Ivana Grbin, glasnogovornica policije u Zadru.

BLIZU LABINA Vozio je s 2.29 promila i bez vozačke: Priveli su ga na sud

Vozačica su smjestili u prostorije policije do otrežnjenja, te je u subotu uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakonu o sigurnosti prometa na cestama privedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Tog vikenda prometni policajci su tijekom provođenja akcije Vikend kontrolirali 377 vozila i vozača, a poduzeli su 169 represivnih mjera. Alkotestirali su 132 vozača, od kojih je njih 18 bilo pod utjecajem alkohola. Iz prometa su isključili 20 vozača i jedno vozilo, a u tom se vremenu dogodilo osam prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • 05.02.2020.

    Sramota

  • 04.02.2020.

    Išla cura sa aftera...malo kasni jer nije mogla nać grudnjak..

  • domesto 04.02.2020.

    ALKOHOL JE ZLO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare