To je to što me zanima!

Biskupu prijeti izgon jer je ženu ostavio zbog vikarice

Biskup Carl Cooper (47) iz gradića St.David u Britaniji ostavio je ženu nakon 25 godina braka navodno zbog ljubavne afere s vikaricom (38)
Vidi originalni članak

Iako Cooper kao i Mandy Williams - Potter opovrgavaju te navode, stanovništvo tvrdi da ta veza traje već neko vrijeme. Kako bi se ispitala cijela situacija, dvoje vikara iz biskupije poslalo je pismo nadređenima kako bi se vidjelo zbog čega je tako naglo biskup ostavio svoju suprugu.
- Na žalost mi se razvodimo, ali za naš razvod nije kriva treća osoba - stoji u zajedničkoj izjavi bivših supružnika koji imaju troje djece. Crkveni dužnosnici saznali su da je biskup često posjećivao Mandy u njenom domu posljednjih šest mjeseci dok je suprug bio na poslu. Tu priču potvrdili su i susjedi. Mandy, majka dvoje djece, potvrdila je da nema nikakvu ljubavnu vezu sa svojim nadređenim. Cooper bi mogao biti maknut s dužnosti, ali Crkva neće poduzimati nikakve drastične akcije dok se ne potvrde glasine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pulezanka 06.03.2008.

    zasto ga izgone,jednu ostavlja drugu uzima,i opet ja sve na mjestu,samo se malo corao,pa,proci ce ga to,aaaaah

  • Roci 06.03.2008.

    I andjeli na nebu nek se pojebu.

  • entoni 06.03.2008.

    Ništa novo i biskup ima svoje potrebe, muž od vikarice slabo radi kod kuće....Tko kaže had da neki naši nisu na časnim sestrama.....tko zna.....imaš pravo da ne diraju djecu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare