To je to što me zanima!

Bit će ljutih: Žena koja je bila s 1000 muškaraca je - muškarac!

Crystal Warren koja je šokirala priznanjem da je spavala s 1000 muškaraca, sada je priznala da je 2005. godine imala operaciju promjene spola. Rodila se kao muško
Vidi originalni članak

Žena koja je otkrila da je ovisna o seksu i da je spavala s 1000 muškaraca napravila je još jedno šokantno priznanje - i sama je nekada bila muškarac. Crystal Warren (42) priznaje da će biti mnogo ljutitih muškaraca kada saznaju ovu tajnu. Warren je rođena kao Christopher Snowden, a spol je promijenila 2005 godine. Rekla je da će mnogi pomisliti da je lagala svim muškarcima s kojima je spavala, ali ona tvrdi da to nije istina jer se osjeća kao žena, piše Daily Mail.

- Ne želim da ijedan muškarac koji je spavao sa mnom posumnja u svoju seksualnost zbog ovog priznanja. Oni nisu znali da spavaju s nekim poput mene, rekla je. 

Oduvijek se osjećala kao žena, pa joj je čak i otac za četvrti rođendan kupio suknju. U tinejdžerskim godinama, prije promjene spola, obožavala je isprobavati majčinu odjeću kad roditelji nisu bili kod kuće. Hormone je počela uzimati 2002. godine, a prije konačne promjene spola odlazila je na savjetovanja. Izdana joj je i potvrda pomoću koje je legalno promijenila rodni list kako bi se vidjeli novo ime i spol.

Prije promjene spola muškarce je upoznavala u gay barovima

I prije operacije imala je spolne odnose s muškarcima, ali većinu ih je odvukla u krevet nakon nje. Nekima je i priznala svoju prošlost.  U tinejdžerskim godinama muškarce je upoznavala u gay barovima i klubovima jer se tamo osjećala najugodnije. Iako je spavala s mnogo muškaraca i prije promjene spola, rekla je da je seks stvarno dobar postao tek kada je dobila tijelo koje je oduvijek željela.

Samo tri mjeseca nakon operacije imala je odnose s deset muškaraca na svingerskoj zabavi. Zbog skrivanja prošlosti ne osjeća se nimalo loše, jer kaže da su i neki od muškaraca s kojima je spavala sigurno bili u braku, vezi ili u zatvoru, a da njoj to nisu rekli. 

Inače, tvrdi da ne može odoljeti kada vidi zgodnog muškarca na ulici, pa ga obavezno odvede u krevet. Iako je svjesna svoje ovisnosti, ne želi potražiti pomoć jer je seks jedina stvar zbog koje se osjeća dobro. 


Idi na 24sata

Komentari 66

  • jane82 03.02.2012.

    hahahahahah....nemreš vjerovat...:D:D

  • samopiceci 03.02.2012.

    Gdje su sexonje sada? hahaha Ja mislim da rigaju negdje :))) a neki su mozda otisli kupit uze od metar i pol, mislim da je to dovoljno hahaha

  • una222 03.02.2012.

    ovo je za rubriku: vjerovali ili ne,pa ko voli nek izvoli

Komentiraj...
Vidi sve komentare