To je to što me zanima!

"Bit Istanbulske konvencije je zaštita žena od nasilja..."

HDZ ide prema ratifikaciji konvencije, sadržaj je vrlo jasan i oni koji se boje da se uvodi treći spol i bilo što slično ne trebaju imati bojazni oko toga, rekao je ministar Pavić
Vidi originalni članak

Ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić izjavio je u srijedu kako je meritumu Istanbulske konvencije zaštita žena od nasilja u obitelji, a ne rodna ideologija te da HDZ ne bježi od teme Istanbulske konvencije.

"HDZ ide prema ratifikaciji konvencije, sadržaj je vrlo jasan i oni koji se boje da se uvodi treći spol i bilo što slično ne trebaju imati bojazni oko toga", poručio je Pavić nakon potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Ministarstvu financija održanog u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava.

Na upit je li to shvaćeno među svim sudionicima sinoćnjeg skupa HDZ-a u Breznici kod Varaždina, Pavić je rekao kako vjeruje da poprilično jest nakon sedmosatne rasprave.

"Shvaćen je kontinuitet HDZ-a u cijeloj priči gdje smo nakon Sanaderove i Vlade Jadranke Kosor bili uključeni i kao HDZ prozivali SDP-ovu Vladu da nije htjela ratificirati Istanbulsku konvenciju i da je HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu Republike to u kampanji komunicirala. Sve to je kontinuitet u HDZ-ovim stajalištima o tome", istaknuo je Pavić. 

Ponovno je naglasio kako je meritum stvari zaštita žena i djece u obitelji od nasilja.

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • nori 🖖 15.03.2018.

    Aha

  • jakolishe 14.03.2018.

    pod tim sladunjavim ispraznim riječima provodi se zapravo bit ... nešto puuuno puno šire i nastrano i opasno .. nije njima ni najmanje stalo do žena jer da im je nebi omalovažavali tu prirodnu jedino ispravnu i istinitu veličinu ..žena -muškarac !! to da poštuju kao što žele prikazati nebi u istom "paketu" željeli podmetnuti i provući rodnu ideologiju pa i azilante koje MORAMO po tom primati itd.....

  • purgerica prva 14.03.2018.

    I ovaj retard, sorry, al nemrem izdržat, nije pročitao IK. "batlerova" naredba nije stigla do njega. Ljudi moji dajte se u čitanje sa razumjevanjem, ne želim je, 1 milijarda udrugama, znamo kojima, a nadzorno tijelo sastavljeno od aktivistica istih tih, pa oni su tada iznad Ustava RH! A tek odlučivanje o djeci u za NJIH nepodobnim obiteljima, oduzimati će ih se. Podvala, Paviću a ti mutav! Zbog fotelje. Ubite se svi karijeristi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare