To je to što me zanima!

Bivšeg policajca Mamića terete za teško ubojstvo u pokušaju

Bjegunac iz Trogira hicima iz pištolja pokušao je ubiti J. M. (32) za kojeg je mislio da je ljubavnik njegove žene. Tereti ga se po članku 4. koji se odnosi na zločin iz bezobzirne osvete, mržnje ili iz drugih niskih pobuda
Vidi originalni članak

Kriminalistička istraga i ispitivanje bivšeg policajca Branka Mamića (55) je završeno te je on u nedjelju oko 12 sati predan pritvorskom nadzorniku. Tereti ga se za teško ubojstvo u pokušaju, prema članku 111., stavak 4., a u vezi sa stavkom 34. Kaznenog zakona. Inače, članak 4. odnosi se na ubojstvo iz koristoljublja, bezobzirne osvete, mržnje ili iz drugih niskih pobuda, dok se članak 34. odnosi na pokušaj navedenog kaznenog djela.

PRONAŠLI BRANKA MAMIĆA Policija objavila: Uhićen je muškarac za kojim su tragali u Trogiru zbog pokušaja ubojstva

Podsjetimo, Mamić je u četvrtak iza podneva pokušao ubiti 32-godišnjeg J.M. kojega je sumnjičio da je ljubavnik njegove supruge. Uhićen je dva dana kasnije, na području Prapatnice u Općini Seget odakle je rodom. Policija ga je opkolila pa nije imao izbora nego predati se. Nije bio naoružan.

U 32-godišnjaka, koji je sjedio u automobilu, ispalio je više hitaca u smjeru glave i tijela nakon čega je pobjegao motorom. Od siječnja do početka svibnja bio je u zatvoru zbog obiteljskog nasilja prema supruzi koju je napao u naletu ljubomore ispalivši hitac iz pištolja.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • SasaZg01 02.07.2023.

    Koliko poremećen moaš biti da imaš 55g i zamišljaš ženine ljubavnike i onda za to optužuješ tipove koji su 20tak godina mlađi - njega je pojelo nešto a nije bevanda i panceta..

  • tico123 02.07.2023.

    pa neče mamiča u lisičinama

  • Only the Lady 02.07.2023.

    Po običaju će ga osuditi na 4 godine a pustit za 2 "zbog dobrog vladanja" Ironično ali istinito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare